Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: funda vagy TA

#3426 Sumér harcos Előzmény: #3423

a mai napra is kiváncsi leszek,hogy ilyen szüttyögő fél dolláron belüli mozgású lesz-e,mint a tegnapi..

ezt sem gondoltam volna,hogy most még visszakerül 44 fölé az árfolyam ma reggelre

#3423 Bakiba Előzmény: #3364

A jövőhét szinte lekereskedhetetlen lesz a csapkodás miatt. Tegnap óta fokotatosan csökkentek a pozimon, és valószínű, hogy kivágnak a profitvédő stopjaim:(

#3364 Sumér harcos Előzmény: #3358

jövő hét csapongó lesz szerintem

-itt az OPEC

-részvénypiac összességében retek,kiegyensúlyozatlan

-kiváncsi leszek mennyi okos fog nyilatkozgatni jövőhéten olaj kapcsán,bármilyen célzattal

#3222 Bakiba Előzmény: #3219

Emlékeim szerint a múltkori is hétvégén volt, csak nagyon sok nyilatkozat volt előtte 1-2 nappal.

hello. csak egy kérdés. …

#3220 JP

hello. csak egy kérdés.

Mennyi most magyarországon a 95-ös benzinnek literje ? Ha lehet ne balatoni árakat.

Köszi

#3219 Sumér harcos Előzmény: #3216

értem:)

arra enyhe esély mutatkozik azért,

jövő héten eddig úgy tudom,hogy március 15-én lesz az OPEC,de most nézem,hogy az vasárnap...

máskor hétköznapokon volt eddig,mikor folyt a kereskedés,vagy nem jól tudok vmit....

#3216 Bakiba Előzmény: #3204

44 fölé kéne zárni, hogy legyen esély egy pénteki meghúzásra. Messze van még márc. 15. futhatunk még egy kört a jővőhéten.

#3180 Sumér harcos Előzmény: #3167

igazából,aki napizott vele ma bárhol a világon,bármilyen pénznemben,le a kalappal előtte,szerintem nem mozgott csak 0.8usd intervallumban egész nap szinte,azt is elég csapongva adta elő olykor.

#3178 Bakiba Előzmény: #3167

Nem érzem még kényelmetlenül magam, és az olaj sem, csak van egy olyan érzésem ha az rv. piac tovább pánikol, akkor 50-50% adok le-fel. A 45$ szintet sokan látják, és beszállhatnak egy speki meghúzásra, vagy beejthetik. 18 óra után okosabbak leszünk, + záráskor.

#3167 Sumér harcos Előzmény: #3157

hali:)

olyan nagyot nem esett erre a nem túl jó hir gyűjteményre,kina is kissé keresztbe tett,

funda alapon továbbra is,esetleg a jövőheti OPEC tartja itt 44-en,

amerika az ma már csak visszainteget GM-estől,részvénypiacostól,

ha most 41 dollaron vigyorogna az árfolyam,akkor sem szólhatnánk semmit

összeségében a mai nap nem igazán az olajé,és ez nem száguld a lejtőn....

#3157 Bakiba Előzmény: #2891

Na hali Harcos!

Pedig március van!

Lehet, hogy az 50 napos kemény lesz neki, de várjuk ki a végét.

Egyelőre bukni látszik a forradalmam:)