a mai napra is kiváncsi leszek,hogy ilyen szüttyögő fél dolláron belüli mozgású lesz-e,mint a tegnapi..
ezt sem gondoltam volna,hogy most még visszakerül 44 fölé az árfolyam ma reggelre
a mai napra is kiváncsi leszek,hogy ilyen szüttyögő fél dolláron belüli mozgású lesz-e,mint a tegnapi..
ezt sem gondoltam volna,hogy most még visszakerül 44 fölé az árfolyam ma reggelre
A jövőhét szinte lekereskedhetetlen lesz a csapkodás miatt. Tegnap óta fokotatosan csökkentek a pozimon, és valószínű, hogy kivágnak a profitvédő stopjaim:(
44.32 +0.32(+1.65%)
jövő hét csapongó lesz szerintem
-itt az OPEC
-részvénypiac összességében retek,kiegyensúlyozatlan
-kiváncsi leszek mennyi okos fog nyilatkozgatni jövőhéten olaj kapcsán,bármilyen célzattal
kicsi korrekció :) nagyobb a kelleténél.
43.60 -1.66(-3.67%)
hát az...
44 alatt
elvileg jók az árak rajta, Én is ez alapján tankolok. Olaj hogy áll?
Emlékeim szerint a múltkori is hétvégén volt, csak nagyon sok nyilatkozat volt előtte 1-2 nappal.
hello. csak egy kérdés.
Mennyi most magyarországon a 95-ös benzinnek literje ? Ha lehet ne balatoni árakat.
Köszi
értem:)
arra enyhe esély mutatkozik azért,
jövő héten eddig úgy tudom,hogy március 15-én lesz az OPEC,de most nézem,hogy az vasárnap...
máskor hétköznapokon volt eddig,mikor folyt a kereskedés,vagy nem jól tudok vmit....
44 fölé kéne zárni, hogy legyen esély egy pénteki meghúzásra. Messze van még márc. 15. futhatunk még egy kört a jővőhéten.
nyugaton a helyzet változatlan,
milyen zárással lennél elégedett?
igazából,aki napizott vele ma bárhol a világon,bármilyen pénznemben,le a kalappal előtte,szerintem nem mozgott csak 0.8usd intervallumban egész nap szinte,azt is elég csapongva adta elő olykor.
Nem érzem még kényelmetlenül magam, és az olaj sem, csak van egy olyan érzésem ha az rv. piac tovább pánikol, akkor 50-50% adok le-fel. A 45$ szintet sokan látják, és beszállhatnak egy speki meghúzásra, vagy beejthetik. 18 óra után okosabbak leszünk, + záráskor.
ja,és természetesen
44.21usd -1.05(-2.32%)
hali:)
olyan nagyot nem esett erre a nem túl jó hir gyűjteményre,kina is kissé keresztbe tett,
funda alapon továbbra is,esetleg a jövőheti OPEC tartja itt 44-en,
amerika az ma már csak visszainteget GM-estől,részvénypiacostól,
ha most 41 dollaron vigyorogna az árfolyam,akkor sem szólhatnánk semmit
összeségében a mai nap nem igazán az olajé,és ez nem száguld a lejtőn....