Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#322112 rbbj11 Előzmény: #321956

:(((( Butaság ez napi szintű tősdézés, de lassan úgy látom, swing is. Ezeken a távokon tartósan csak a robot lehet igazán rentábilis, egyre inkább így látom (mert hihetetlenül alacsonyabb a stressz és az időráfordítás is)

#321956 Amatoregy Előzmény: #321951

hát nem. a fogadás kapcsán oda-vissza szenvedett. Az index (olaj index) long a ft erőssége miatt nem hoz, a short meg csak viszi a pénzt...

#321951 rbbj11 Előzmény: #321844

nem ezen az egy olaj shorton múlt, szerintem.

Ill. nem ez bosszant téged igazán, feltételezem.

#321844 Amatoregy Előzmény: #321822

tudod az bosszant, hogy 80-nál nyitottam shortot és longot is egyszerre. A longot 83-nál zártam, a shortot megk kiütés előtt váltottam át hosszabbra. Legalább az később ütik ki....

#321136 Amatoregy Előzmény: #312994

faxon ebbe a bétbe. Tegnap pár forint hijjan nem teljesült a olajshort certi zárás. Itt meg vagy eladás van, vagy stoploss....

Na most zártam kézzel mehet lefelé....

Itt még elmenni se lehet a gép elől nyugodtan....

rbbj11-nek.

Igazad volt. Már csak negyven...:((((

#312994 Amatoregy Előzmény: #309964

ha lennék du, akkor meg mertem volna játszani a mai/holnapi résbetöltést. De közel a határidő lejárat ez visszatart.

#309826 rbbj11 Előzmény: #309819

ok, az lehet, de már nem számottevő ugrás az eddigi ralli után. Az még nem indokol 90 usd-s olajárat

#309813 rbbj11 Előzmény: #309805

igen, jelen helyzetben inkább, de semmi pénzért nem nyitnék benne pozit, mert rengeteg ellentmondásos tényező is van benne, pl. rövid távon nem hiszem, hogy eurusd innen feljebb menne.

#309803 rbbj11 Előzmény: #309800

azért a manipulációt is nehéz meghatározni...mert mi érte egyáltalán a reális ár? Ráadásul a kínálat/kereslet viszonyát is kismillió dolog befolyásolja, ami valódi tényező, nem spekuláció.

De egyébként alapvetően longra van ítélve hosszú távon, ezt sosem szabad elfelejteni.

#309800 gaboca Előzmény: #309787

köszönöm a felvilágositásokat,azthiszem attol kiszámithatatnan mert az egészben több a politika

mint bármi másban és 1000dologgal manipulálhato..

Javitsatok ki ha tévedek!

Igen,az USD-összefüggést értem igazábol abban is korrekciot várok,tényleg nehéz dolog!!!