Igazad van. Vagy alternativa, hogy napi x pip után abbahagyod aznapra.
Igazad van. Vagy alternativa, hogy napi x pip után abbahagyod aznapra.
:(((( Butaság ez napi szintű tősdézés, de lassan úgy látom, swing is. Ezeken a távokon tartósan csak a robot lehet igazán rentábilis, egyre inkább így látom (mert hihetetlenül alacsonyabb a stressz és az időráfordítás is)
hát nem. a fogadás kapcsán oda-vissza szenvedett. Az index (olaj index) long a ft erőssége miatt nem hoz, a short meg csak viszi a pénzt...
nem ezen az egy olaj shorton múlt, szerintem.
Ill. nem ez bosszant téged igazán, feltételezem.
tudod az bosszant, hogy 80-nál nyitottam shortot és longot is egyszerre. A longot 83-nál zártam, a shortot megk kiütés előtt váltottam át hosszabbra. Legalább az később ütik ki....
és ahogy szokott az erste certiknél. Éjjel belenyal, nappal alázuhan...
Nah ha jól látom elviekben az alacsonyabb certi repült...
faxon ebbe a bétbe. Tegnap pár forint hijjan nem teljesült a olajshort certi zárás. Itt meg vagy eladás van, vagy stoploss....
Na most zártam kézzel mehet lefelé....
Itt még elmenni se lehet a gép elől nyugodtan....
rbbj11-nek.
Igazad volt. Már csak negyven...:((((
ha lennék du, akkor meg mertem volna játszani a mai/holnapi résbetöltést. De közel a határidő lejárat ez visszatart.
Ez is long irányba mutat.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=460388&place=
Még a végén megszedik magukat.
ok, az lehet, de már nem számottevő ugrás az eddigi ralli után. Az még nem indokol 90 usd-s olajárat
igen, jelen helyzetben inkább, de semmi pénzért nem nyitnék benne pozit, mert rengeteg ellentmondásos tényező is van benne, pl. rövid távon nem hiszem, hogy eurusd innen feljebb menne.
vagy extrém helyen buy és sell ..most pl sell lassan,eurhuf hoz hasonlít ez akkor:)
Jól értelmezem,hogy most is inkább a longot ézzed ki???
azért a manipulációt is nehéz meghatározni...mert mi érte egyáltalán a reális ár? Ráadásul a kínálat/kereslet viszonyát is kismillió dolog befolyásolja, ami valódi tényező, nem spekuláció.
De egyébként alapvetően longra van ítélve hosszú távon, ezt sosem szabad elfelejteni.
köszönöm a felvilágositásokat,azthiszem attol kiszámithatatnan mert az egészben több a politika
mint bármi másban és 1000dologgal manipulálhato..
Javitsatok ki ha tévedek!
Igen,az USD-összefüggést értem igazábol abban is korrekciot várok,tényleg nehéz dolog!!!