Regisztráció Elfelejtett jelszó

CIG fórum

Re: nincs cím

#321966 Csilla76 Előzmény: #321964

nekem azt mondta egy brókernetes ismerősöm, hogy a cig is nagyon jól fog menni, meg ők is piacra lépnek. most sok embert toboroznak így, mert ha belépsz a brókernetbe, akkor kapsz tőlük öt részvényt. és aztán ha még többembert hozol magaddal, akkor még kapsz hozzá:-)

jó üzlet:-)

#321964 Fornit Előzmény: #321961

Egy spekavételt én is nyomtam 900on, reméltem először felhúzzák legalább 938-40ig, hogy a előre jegyzők is örülhessenek.

szerk: a forgalma viszont elég nagy.

871 Dobálgatják, 900-as…

#321961 zeeh_

871

Dobálgatják, 900-as vevők boldogok lehetnek.

Újabb "siker" papír a Genesis, Humet, Phylaxia, Econet, Kulcssoft, KEG hatos mellé...

#321502 Lacikkka Előzmény: #321491

Ki az a B*******T, többet tudnál segíteni ? (vásárolnék néhány magánhangzót még) :)

#321491 learn Előzmény: #321455

A radio cafe reggeli műsorában többször is elhangzott, hogy a cég várhatóan minimum 5 év múlva lehet nyereséges, HA minden úgy alakul, ahogy tervezték...

Most gyakorlatilag a részvényesek pénzéből adják majd ki az üzletkötői jutalékokat (és fizetik a költségeket).

Azt ugye tudjátok, hogy ki a legnagyobb szerződött ügynökük? B*******T...

A nagy eufóriában spekulációra esetleg érdemes venni, de időben kiszállni szerintem érdemes (ha csak, nem úgy alakul majd az árfolyam, mint pl. a kulcs-softnál...)

Ha valamiről nem tudok, írjátok ide be, mi az ami alátámasztaná a pozitívabb sztorit a fentiekkel ellentétben...

#321455 Fornit Előzmény: #321417

Na érdekes lesz.

Nem tudom mekkora mennyiséget árusítottak ki 7xx-en. Mintha a nagybaniak is olsóbban kaphatták volna..

Felhúzás, tömés, öntés??

Hétfőn debütál a papír. …

#321417 zeeh_

Hétfőn debütál a papír. Gondolom, majd felhúzzák első nap, ahogy az lenni szokott...

Radio Café nagyon reklám…

#311529 Koffein

Radio Café nagyon reklámozza a CIG-et... erről Livermore jutott eszembe, ami már a csapból is folyik az már régen rossz... majd meglátjuk noh...

Re: 938 forint lesz a CIG részvények hivatalos kibocsátási ára

#305848 Csokigyáros Előzmény: #305604

gondolom a tulajok kis cégeinél (mol, matáv, stb.) kötelező volt belépni, plusz cafeteria...

938 forint lesz a CIG részvények hivatalos kibocsátási ára

#305604 Zabás

938 forint lesz a CIG részvények hivatalos kibocsátási ára

2010.09.21. 16:12

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. nyilvános részvénykibocsátást hajt végre október közepén, majd várhatóan novemberben a társaság részvényeit bevezetik a Budapesti Értéktőzsdére - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Járai Zsigmond, a CIG felügyelőbizottságának elnöke.

A nyilvános kibocsátást ez év október 11. és október 22. között tarják meg a kisbefektetők részére, országszerte az MKB Bank 86 fiókjában és az Equilor Befektetési Zrt. budapesti irodájában lesz lehetőség a részvények jegyzésére. A részvények hivatalos kibocsátási ára 938 forint lesz, a biztosító a szerződött ügyfeleknek kedvezményesen értékesíti a papírokat, a kedvezménnyel rendelkező ügyfeleknek a részvények maximális ára 750 forint lesz.

A biztosító maximum 10.850.000 darab új részvényt kíván kibocsátani - mondta Járai Zsigmond. Emellett a biztosítótársaság egyes jelenlegi részvényesei maximum 1.950.511 darab részvényt, a társaság jegyzett tőkéjének mintegy 3,8 százalékát értékesítik. A nyilvános forgalomba hozatal vezető szervezője az Equilor Befektetési Zrt., az értékesítési partner az MKB Bank, a jogi tanácsadó a DLA Piper Horváth és Társai Ügyvédi Iroda. A tőzsdei bevezetés előkészítéseként a CIG Pannónia ez év szeptember 1-jétől nyilvánosan működő részvénytársaságként folytatja tevékenységét.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2010. szeptember 15-én kelt határozatában engedélyezte a CIG nyilvános részvényértékesítését és a tőzsdei bevezetéshez készített tájékoztató és hirdetmény közzétételét. A felügyelőbizottság elnöke elmondta: a mostani nyilvános kibocsátással mintegy 10-12 milliárd forint ( hozzávetőleg 40 millió euró) friss tőkét kaphat a társaság, amely a későbbi tervek megvalósításához szükséges. Középtávon, körülbelül 3 év múlva nemzetközi részvénykibocsátást terveznek, annak összege várhatóan 100 millió euró lesz - fűzte hozzá Járai Zsigmond. Horváth Béla, az igazgatóság elnöke az MTI-vel közölte: a biztosító idei első éves díjbevétele jóval meghaladta a 8 milliárd forintot.

Korábban, 2010. május 6-án, közgyűlési felhatalmazás alapján a biztosító igazgatósága megállapodást írt alá az SBI European Fund vezetésével - amelynek tulajdonosa 60 százalékban a tokiói tőzsdén jegyzett SBI Holdings Inc. és 40 százalékban az MFB Invest - arról, hogy ennek értelmében a tőkealap 10 százalékos részesedést szerzett a CIG Pannónia Életbiztosítóban 10 millió euró összegű tőkeemelés és kölcsön formájában megvalósuló befektetéssel. Az akkori tőkeemelés 480 forintos részvényenkénti áron történt. A biztosítóba akkor tulajdonosként belépett kockázati tőketársaság japán tulajdonosa Ázsia legnagyobb internetes pénzügyi szolgáltatója.

Re: CIG

#305423 Csusza Előzmény: #305397

Jó pénzért shortold be őket! Pár hónapon belül nyereségesek lesznek, papírok meg az égben... :-)

Re: CIG

#305416 Csilla76 Előzmény: #305397

a brokernet meg 2500 forintos részvényekkel akar piacra menni. most toborozzák az ügyfeleket.