Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#321428 BudFox Előzmény: #321423

meg a tegnapi cikk is ezt súgalja..hogy mi az oka ennek....a várható hitelminősítők leminősítése...legalább az egyiké.

normális befektetőknek ez már túl nagy kockázat ezért.

#321423 Zabás Előzmény: #321420

de mégsem!

Ebből is látszik, hogy az itthoni befektetőket már nem érdekli USA, természetesen van ránk hatással, de nem úgy és nem annyira, mint eddig!

#321385 Waszeitung Előzmény: #321379

Akkor ez olyan mint a vén,fogatlan oroszlán...félelmetes látszik míg ki nem nyitja a száját/pénztárcáját :D

Te is tippelhetnél vmit hogy most mi a vihar van,qvára unom már ezt a szopóálarcot :D

#321373 Waszeitung Előzmény: #321371

Kellett? Nekem nem volt rá szükségem :D

A mai kinti produkcióval elméletileg minden kételkedőt meggyőztek hogy bull van,lehet az én hülyeségem és a pénzem bánja,de ez most a tipikusan nem hiszek a szememnek verzió...bux miatt némileg aggódom,bár erő nincsen benne,de ez nem zárja ki hogy ne legyen még itt vmi eszetlen vágta.

#321371 Alex74 Előzmény: #321370

Lehet csak meg kellett csinálni a duplacsúcsot SP-ben, másra nem tudok gondolni

#321370 Waszeitung Előzmény: #321318

Ma nem tudtunk kintiekkel együtt repülni,kérdés holnap mekkora bazi réssel nyitunk felfelé,bár csodálkoznék ezen,mehettünk volna ma is.Teljes agyeldobás van most a piacokon,az álkitörés még mindig benn van :D , bár örök longos vagyok shortos téren...

Ben apó bejelentésére mentünk kb 10% ot idáig,most nem igazán értem hogy mire repülünk.

#321323 BudFox Előzmény: #321318

igen..ha innen el is szállunk itt már venni nem nagyon érdemes....shortra meg akkor várni kell úgy is...majd hirtelen fogják bedönteni ha az lesz..úgyhiszem.

#321318 akpo7 Előzmény: #321298

Ma ratettem meg egy lapattal a shortra, ezzel nagyjabol kesz a short-pakkom.

Ha se kint, se itthon nem jon fordulat, akkor stopolom es meglatom, kiutnek e. Ha igen, egy ideig szunet, mert sztem itt venni eszetlenseg, az eladast pedig tovabb mar felesleges eroltetni.

#321317 Alex74 Előzmény: #321311

még nem, az elmúlt 1-2 nap volt a gázosabb. egy ideje tartom, ha lesz valami irány akkor majd csak észreveszem. felfelé meg (remélem) csak egy kori után megy. sp-ben nem tudom mi lenne az ideális korrekciós szint, hatiban olyan 22.600-800 ha jól csalódom.

ott szívesen zárnám, megbízások egy ideje beadva

#321311 Ibiza Előzmény: #321307

de még nem akartad igazán eldobni

usa komoly ellenállásokon és sávtetőn táncol.. ha átmegy akkor úgy is mindegy..de csodálkoznék..