Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#321048 Ibiza Előzmény: #321036

az érdekli őket minél nagyobb haszonnal és minél kisebb kockázattal helyezzék ki a pénzüket..nem a 3% hiány..ha 3,2lesz akkor mi van? semmi van..

"..mert nem 30 év múlva dől be ez a szar, hanem már mondjuk 10 év múlva..." szeretem ezt a tisztánlátást..te látod meg más is de a kormány aaaaz nem..nem tudnak számolni...

a nyugdíjalapok lopták el a befizetéseid felét..megvették a vipek papírjait drágán..nem véletlenül gyurcsótiék háborognak..eddig kötelező volt most választható lesz a nyugdíjalap..

kína ezermilliárddal van benne usában..ebből vetetik a kínai árut..és fejlődik mint gép..ezért voltak kint orbánék..kína keresi a befektetési lehetőségeket..nyomjanak ide 1-2mrd dollárnyi zsetont..

nem israeli ügyeskedők kellenek ide hanem üzletemberek..

#321044 Pityke35 Előzmény: #321033

A magyar piac akkor is szopatósabb szerintem mint az átlag, mert kicsi és szánalmas, manipulatív, illikvid. Mindig keresztbe megy a trendeknek, csak azért is! :)

#321043 Ibiza Előzmény: #321037

a zárás lehet Dt is ha nap végén zár a zárásod..

én tegnap ráadtam de meglévő longos pakkal.. számítva a fed elötti esésre.. de túl nyílvánvaló volt megtámasztják a piacot..

22900-23900között sávozik a buxhati.. ha felfelé kitör még megy sokat mert a tetején nyitott shotosok pánikolnak egyet..

#321036 sbbacsi Előzmény: #321024

Mi érdekli a külföldi befektetőket?

1. Hogy meglesz jövőre a 3% alatti hiány?

2. Vagy hogy miből lesz 30 év múlva nyugdíj? (Mert az előbbi az utóbbiból lesz most finanszírozva.)

Az 1. érdekli, a másodikat le se szarják szvsz. Maximum azért "bizonytalanok", mert nem 30 év múlva dől be ez a szar, hanem már mondjuk 10 év múlva. Az meg már a saját céljaik szerint is gáz. De kb. ezzel le is írtam, hogy kit mi érdekel és mennyit tudnak/sejtenek az egészről. Ez sem más, mint reménykedés. Ahogy a kormány összes "terve" is a rulettasztal mellől lenyúlt stratégia.

shortos időkben fülig ér…

#321033 Ibiza

shortos időkben fülig értek a szájak..most meg a nyávogás...

ébresztő emberek.. a tendenciákat kell nézni..

usa nyomja a pénzt a gazdaságba..németek erősek mint bölény.. a cégek vártnál jobban teljesítenek..

nem lehet senki okosabb a piacnál..van pár ilyen de azokat formalinban tartják..karácsonyig miért esne..

usa nem adja az 1150es s&p-t

#321027 BudFox Előzmény: #321009

hát megint a shortosok jártak rosszabbul...de lehet hogy még vesznek minket tovább... nyugat ha nem esik akkor mi se.

#321024 Zabás Előzmény: #321014

Ez nem a lovi, hogy lemaradt! :)))

Hagyjuk már az összehasonlítgatást, 2 hónapja semmi értelme! Felejtsd el, csak a MAgyar piacot nézd!!!

Semmi mással ne törődj, most az itthoni piacot egész más irányítja, mint a kintieket azért nem megyünk szinkronba velük!

De ezt nmmár többszőr írtam neked! Bizonytalan a gazdaságpolitikánk, egy új dologba vág bele a kormány ami a nyugatnak nem tetszik és nem ismerik a végkifejletet, de ha jól fog elsülni, akkor nem csak behozzuk őket, hanem le is hagyjuk!! MOst ez irányít minket a bizonytalanság!!!ű

JA és nem 1 papiros a BUX, nem csak az OTP-ből áll! Rich/MOL lefele áll, azt is írtam, már, hogy miért!!! Egydűl az OTP mutat felfelé, és te is azt figyeled, miért nem azt longoltad???

#321021 sbbacsi Előzmény: #321006

Én még nem, de már k*vára unom. És lassan elbizonytalanodok várható-e más, mint ez a rózsaszín maszlag. Ha nincs gond, vagy csak remélni lehet, hogy nincs gond akkor emelkedjünk, ha csak a reménykedés csökken akár, akkor meg nyomjunk még pénzt. Nem látok más képletet. Méghogy a piac a jövőt árazza. F*szt, már bocsánat. Idegbeteg, reménykedő dedó az egész.

#321020 Alex74 Előzmény: #321014

Lehet, de remélem majd lejjebbről húzzák.

Most lassan Te is zárhatsz nyerőben

#321018 Csilla76 Előzmény: #321006

hm, most én benne maradok hét végéig. nem lépek ki, csak ha már nem bírom idegekkel:-)

#321014 Hathor Előzmény: #321009

Akkor csak ketten vagyunk keri komával, aki kesereg, hogy tegnap is itt jártunk majdnem hatiban, közbe S&P vitte 200hetes mozgót, tegnapi csúcsa fölött van bőven, mi meg még csak aljáról mászunk fel. 1170es S&Pn;él OTP már 6000nél volt.

Piacunk le van maradva, és ami le van maradva, azt fogják venni, stooq összehasonlító grafikonokon, fel kell hozni majd a lemaradást.

DAX is 6700 fölött

Kinti indákotorok túlvettek. Kis pihi lehet, de két napja ázsia 1.5%fölött, nem illene esni

#321013 Csilla76 Előzmény: #321009

na, akkor most beárazta és akkor még vesz hozzá ugyanennyit. megvan a lufi:-)

nem értelek, akkor longoljál. én is beszivtam a shorttal. brutál. mi örülünk a legjobban az amcsi pénznek, idehozzák a tőzsdénkre:-)

tegnap azt bántam, hogy reggel nem vettem és négyszázon nem adtam el, mindegy. okoska vagyok utólag.

egyébként meg ki fog fulladni az emelkedés és visszamegy egy kicsit délutánra.

#321011 Alex74 Előzmény: #321006

Kár bizony...

MOLnak talán itt a teteje (?), Ricsit nem tudom, nekem Otp sem (volt) longos eddig