Mindhiába...majd vmivel,vmikkel felhúznak.
Mindhiába...majd vmivel,vmikkel felhúznak.
az érdekli őket minél nagyobb haszonnal és minél kisebb kockázattal helyezzék ki a pénzüket..nem a 3% hiány..ha 3,2lesz akkor mi van? semmi van..
"..mert nem 30 év múlva dől be ez a szar, hanem már mondjuk 10 év múlva..." szeretem ezt a tisztánlátást..te látod meg más is de a kormány aaaaz nem..nem tudnak számolni...
a nyugdíjalapok lopták el a befizetéseid felét..megvették a vipek papírjait drágán..nem véletlenül gyurcsótiék háborognak..eddig kötelező volt most választható lesz a nyugdíjalap..
kína ezermilliárddal van benne usában..ebből vetetik a kínai árut..és fejlődik mint gép..ezért voltak kint orbánék..kína keresi a befektetési lehetőségeket..nyomjanak ide 1-2mrd dollárnyi zsetont..
nem israeli ügyeskedők kellenek ide hanem üzletemberek..
A magyar piac akkor is szopatósabb szerintem mint az átlag, mert kicsi és szánalmas, manipulatív, illikvid. Mindig keresztbe megy a trendeknek, csak azért is! :)
a zárás lehet Dt is ha nap végén zár a zárásod..
én tegnap ráadtam de meglévő longos pakkal.. számítva a fed elötti esésre.. de túl nyílvánvaló volt megtámasztják a piacot..
22900-23900között sávozik a buxhati.. ha felfelé kitör még megy sokat mert a tetején nyitott shotosok pánikolnak egyet..
Egy pakkot zártam 490-en, másik felén stop, felfele meg menjen ameddig akar:)
Mi érdekli a külföldi befektetőket?
1. Hogy meglesz jövőre a 3% alatti hiány?
2. Vagy hogy miből lesz 30 év múlva nyugdíj? (Mert az előbbi az utóbbiból lesz most finanszírozva.)
Az 1. érdekli, a másodikat le se szarják szvsz. Maximum azért "bizonytalanok", mert nem 30 év múlva dől be ez a szar, hanem már mondjuk 10 év múlva. Az meg már a saját céljaik szerint is gáz. De kb. ezzel le is írtam, hogy kit mi érdekel és mennyit tudnak/sejtenek az egészről. Ez sem más, mint reménykedés. Ahogy a kormány összes "terve" is a rulettasztal mellől lenyúlt stratégia.
shortos időkben fülig értek a szájak..most meg a nyávogás...
ébresztő emberek.. a tendenciákat kell nézni..
usa nyomja a pénzt a gazdaságba..németek erősek mint bölény.. a cégek vártnál jobban teljesítenek..
nem lehet senki okosabb a piacnál..van pár ilyen de azokat formalinban tartják..karácsonyig miért esne..
usa nem adja az 1150es s&p-t
Okés, ha így gondolod, legyen így.
Léptem. Üdv.
Elemzést küldöm majd
hát megint a shortosok jártak rosszabbul...de lehet hogy még vesznek minket tovább... nyugat ha nem esik akkor mi se.
Ez nem a lovi, hogy lemaradt! :)))
Hagyjuk már az összehasonlítgatást, 2 hónapja semmi értelme! Felejtsd el, csak a MAgyar piacot nézd!!!
Semmi mással ne törődj, most az itthoni piacot egész más irányítja, mint a kintieket azért nem megyünk szinkronba velük!
De ezt nmmár többszőr írtam neked! Bizonytalan a gazdaságpolitikánk, egy új dologba vág bele a kormány ami a nyugatnak nem tetszik és nem ismerik a végkifejletet, de ha jól fog elsülni, akkor nem csak behozzuk őket, hanem le is hagyjuk!! MOst ez irányít minket a bizonytalanság!!!ű
JA és nem 1 papiros a BUX, nem csak az OTP-ből áll! Rich/MOL lefele áll, azt is írtam, már, hogy miért!!! Egydűl az OTP mutat felfelé, és te is azt figyeled, miért nem azt longoltad???
Én még nem, de már k*vára unom. És lassan elbizonytalanodok várható-e más, mint ez a rózsaszín maszlag. Ha nincs gond, vagy csak remélni lehet, hogy nincs gond akkor emelkedjünk, ha csak a reménykedés csökken akár, akkor meg nyomjunk még pénzt. Nem látok más képletet. Méghogy a piac a jövőt árazza. F*szt, már bocsánat. Idegbeteg, reménykedő dedó az egész.
Lehet, de remélem majd lejjebbről húzzák.
Most lassan Te is zárhatsz nyerőben
hm, most én benne maradok hét végéig. nem lépek ki, csak ha már nem bírom idegekkel:-)
Akkor csak ketten vagyunk keri komával, aki kesereg, hogy tegnap is itt jártunk majdnem hatiban, közbe S&P vitte 200hetes mozgót, tegnapi csúcsa fölött van bőven, mi meg még csak aljáról mászunk fel. 1170es S&Pn;él OTP már 6000nél volt.
Piacunk le van maradva, és ami le van maradva, azt fogják venni, stooq összehasonlító grafikonokon, fel kell hozni majd a lemaradást.
DAX is 6700 fölött
Kinti indákotorok túlvettek. Kis pihi lehet, de két napja ázsia 1.5%fölött, nem illene esni
na, akkor most beárazta és akkor még vesz hozzá ugyanennyit. megvan a lufi:-)
nem értelek, akkor longoljál. én is beszivtam a shorttal. brutál. mi örülünk a legjobban az amcsi pénznek, idehozzák a tőzsdénkre:-)
tegnap azt bántam, hogy reggel nem vettem és négyszázon nem adtam el, mindegy. okoska vagyok utólag.
egyébként meg ki fog fulladni az emelkedés és visszamegy egy kicsit délutánra.