Regisztráció Elfelejtett jelszó

Notebook

Re: nincs cím

#311292 Koffein Előzmény: #311281

Köszi. Szóval, ha Ferihegyen keresztül jön, akkor kell vámot fizetni a laptopért.

#311286 hosszhuszár Előzmény: #311279

Köszi, de ekkora összeget nem kockáztatok.

Nekem is megfordult a fejemben, de az asszony lebeszélt róla.....és szerintem igaza van.

#311281 Zabás Előzmény: #311279

ha eu-ból jön akkor nem kell, vagyis kellene, de úgysem fogsz. Viszont ha EUn kívülről jön akkor átmegy a kezükön.

#311279 Koffein Előzmény: #311261

e-bay-t ajánlanám, habár nem tudom, hogy kell-e vámot fizetni, vagy valami ilyesmit... de egyszer egy netbookot be fogok rendelni az is biztos, akkor majd kiderült, hogy ferihegyről fognak-e hívni, vagy a postás fogja hozni :))))

#309984 Amatoregy Előzmény: #302650

dimka skin lett rajta. Még azt is megmondja, hogy az utcán menő hölgyeknek mik a méretei.

#302646 Amatoregy Előzmény: #302641

nem amigo-m van.

Menetközben meg a gyerek néznek dvd-t.

A 8.3-hoz meg jóval nagyobb a "támogatás"

:DD

#302637 Amatoregy Előzmény: #302635

Tudom.

Viszont most álltam át 2006-ról i8-ra. A régi adatbáziban (eu+mo) pedig benne vannak a vasúti átjárók is. És nincs kedvem kieditálgatni belőle...

#300350 hosszhuszár Előzmény: #300319

Szia.

C905 előtt, P990i-m volt.

Na azt látnod kéne......néhol még látszik az eredeti színe, egyébként kefete a kopástól....

CSak azért cseréltem le, mert már szégeltem....

Egyszer egy üzletnél, átadtam a vevő ügyvédjének, úgy hozta a szitu...égett is az arcom.......

Hathor sanyi is ott volt........:)))

#300319 Ibiza Előzmény: #300281

n95ös nokiát használok már 2éve.. nem szeretem..baromi lassú..15ezerért kaptam céges flotta miatt..rámragadt.. kétszer már elveszett de meg lett..egyszer a kocsi tetején hagytam.. kb 50nél lerepült.. eszembejutott a tetején hagytam mentem vissza..emlékeztem egy koppanásra..ott meg is találtam..szanaszét esve.. kicsit elgázolva.. de megy..

Én évek óta sony ericsso…

#300281 hosszhuszár

Én évek óta sony ericssont használtam.

A legutóbbi egy c905 volt, a 8mp kamera miatt döntöttem mellette.

Szoktam itthon csinálni ezt, azt, és ugye nem mindíg a legtisztább munka, így kapott port rendesen.

Be is mondta az unalmast, de több részletben.

Először törlődött a memória, aztán egyre több gomb nem volt használható rajta.

Szervíz olyan összeget mondott, hogy hagytam.

Ezért nem szerettm volna, szétcsúszós telefont, de a mai divat, vagy szétszúszós, vagy nagy képernyős, vagy érintő képernyős.....ezeket 3 nap alatt leírtam volna, ezért választottam a n e72-öt.

Idáig tetszik, jó telefon, a gombok lehetnének egy kicsit nagyobbak a teknődugó ujjaimhoz, de meg lehet szokni, van benne minden, a felét sem használom.

Jó telefon, szerintem.

#300274 Euroman Előzmény: #299737

Omniának hatalmas UP....nekem is az van december óta, Omnia II.....remek kijelző, gyors, rengeteg funkció (többek között igo8) opera minivel remek netezéshez is...akkuja a gyenge pont, de nekem már 2 akkum van, úgy meg 6-7 óra is kijön..