meg ezzel....
https://chrome.google.com/extensions/detail/chmimgmjdabgiilljdjfbonifbhiglao
stooq-n átvették az uralmat a reklámok.
Hogy lehet ezeket kikapcsolni opera illetve google chrome alatt?
ezen kívül?
Köszi. Szóval, ha Ferihegyen keresztül jön, akkor kell vámot fizetni a laptopért.
Köszi, de ekkora összeget nem kockáztatok.
Nekem is megfordult a fejemben, de az asszony lebeszélt róla.....és szerintem igaza van.
ha eu-ból jön akkor nem kell, vagyis kellene, de úgysem fogsz. Viszont ha EUn kívülről jön akkor átmegy a kezükön.
e-bay-t ajánlanám, habár nem tudom, hogy kell-e vámot fizetni, vagy valami ilyesmit... de egyszer egy netbookot be fogok rendelni az is biztos, akkor majd kiderült, hogy ferihegyről fognak-e hívni, vagy a postás fogja hozni :))))
Kollégák.
Macbook pro-t tud valaki jó áron esetleg?
Köszönöm.
dimka skin lett rajta. Még azt is megmondja, hogy az utcán menő hölgyeknek mik a méretei.
nem amigo-m van.
Menetközben meg a gyerek néznek dvd-t.
A 8.3-hoz meg jóval nagyobb a "támogatás"
:DD
ide regelj be, biztos segítenek:
http://igo.forumx.hu/index.php?sid=b2b6fa9d3d75c2ae6eabf4eb65bf3558&mforum=igo
Tudom.
Viszont most álltam át 2006-ról i8-ra. A régi adatbáziban (eu+mo) pedig benne vannak a vasúti átjárók is. És nincs kedvem kieditálgatni belőle...
Szia.
C905 előtt, P990i-m volt.
Na azt látnod kéne......néhol még látszik az eredeti színe, egyébként kefete a kopástól....
CSak azért cseréltem le, mert már szégeltem....
Egyszer egy üzletnél, átadtam a vevő ügyvédjének, úgy hozta a szitu...égett is az arcom.......
Hathor sanyi is ott volt........:)))
n95ös nokiát használok már 2éve.. nem szeretem..baromi lassú..15ezerért kaptam céges flotta miatt..rámragadt.. kétszer már elveszett de meg lett..egyszer a kocsi tetején hagytam.. kb 50nél lerepült.. eszembejutott a tetején hagytam mentem vissza..emlékeztem egy koppanásra..ott meg is találtam..szanaszét esve.. kicsit elgázolva.. de megy..
Én évek óta sony ericssont használtam.
A legutóbbi egy c905 volt, a 8mp kamera miatt döntöttem mellette.
Szoktam itthon csinálni ezt, azt, és ugye nem mindíg a legtisztább munka, így kapott port rendesen.
Be is mondta az unalmast, de több részletben.
Először törlődött a memória, aztán egyre több gomb nem volt használható rajta.
Szervíz olyan összeget mondott, hogy hagytam.
Ezért nem szerettm volna, szétcsúszós telefont, de a mai divat, vagy szétszúszós, vagy nagy képernyős, vagy érintő képernyős.....ezeket 3 nap alatt leírtam volna, ezért választottam a n e72-öt.
Idáig tetszik, jó telefon, a gombok lehetnének egy kicsit nagyobbak a teknődugó ujjaimhoz, de meg lehet szokni, van benne minden, a felét sem használom.
Jó telefon, szerintem.