Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#320348 Zabás Előzmény: #320347

miért mentek volna máshova? Autószerelő ő is, és ilyenkor, ha valami elromlik, mindenki garanciába szeretné megcsináltatni!

De tényleg, nem értem a rémhíreket, sokan nitrót szereltettek a kocsijukba, ami tényleg hazavághatja a motort, de ez csak egy sima benzinkeverék.

#320345 Zabás Előzmény: #320343

pontosan, tapasztalatból tudom, após naponta szerel be és még senkinek semmi hibája nem volt vele! MAx az új elektronika romlott e, vagy a réginél a szabályzó potméter volt fordítva bekötve, de egyik autóban sem okozott kárt. Pedig már lassan 2 éve szerel be folyamatosan.

Innen a fórumról is mentek már hozzá! :)

Amúgy nem a suzukiba megy bele , hanem a szarába!

#320342 Zabás Előzmény: #320332

nem eszik meg semmit, ez csak rémhír! A benzin is ugyan úgy megeszi az idővel! Kamu az egész!

#320340 Ricsi Előzmény: #320338

Ez így van, USA vagy orosz autót kell venni, a többi egy kalap sz...

Mert akkora országban nem lehet válogatni, ha valami folyik és képes égni, annak üzemanyagnak is kell lennie :)

Én a régi voyagerrel elj…

#320336 Ricsi

Én a régi voyagerrel eljártam vele. Nem evett meg semmit, ment, mint máskor. Kicsit gyengébb volt a nagy emelkedőkön, de olyan helyre meg ritkán jártam.

#320332 hosszhuszár Előzmény: #320327

CSak óvatosan, benzinpumpát megeszi, állítólag, stb....

Azokba az autókba ajánlott, amik kézikönyve írja, hogy etanollal üzemeltethető....

#320331 Sumér harcos Előzmény: #320327

nem rossz megoldásnak tűnik....ugyan nekem semmi személyes kapcsolatom nincs ezzel a tipusu tankolási lehetőséggel........az az érdekes,hogy egyre több helyen olvas róla az ember....de vhogy nem terjed olyan villám sebesen....még a környezetemben senkinek nincs etanolos autoja,egyszerűen nem értem....igaz a nagy többség diesellel jár...

de mivel pénzről szól minden....ezért egy 8-14 l fogyasztású benzinesnél valszeg én is meglépném....

#320327 Zabás Előzmény: #320323

én áttérek az etanolra, itt van egy kút ahol 251-huf, tőlünk 700-800 méterre

SX4-et eladjuk és a másik kocsiba a kötelező vételi szerviz alatt beletesszük.

Újra olcsóbban tankolhat…

#320323 Sumér harcos

Újra olcsóbban tankolhatunk

Ismét csökken két forinttal a benzin ára csütörtökön.

na most ez egy félrevezető cim....mert a gázolaj nem csökkent a múltkori esetnél sem és most sem ,kedves napi bulvár gazdaság..........nur benzin....igy nem tankolhatnak olcsóbban újra a diesel autok tulajai....

Re: vége van a válságnak...de hová tűntek a szalonok?

#320302 Sumér harcos Előzmény: #320295

no úgy igen....egyszerűségében:))

a 80-as évek suzuki swiftje volt kishazánkban,ugyan ez nálunk inkább 1988-1994 időszakra tehető,ekkor aztán ami csak volt europában ,mind itt kötött ki,sokuk összeguberált alvázszámmal,motorszámmal:)

Re: vége van a válságnak...de hová tűntek a szalonok?

#320295 Zabás Előzmény: #320291

egyszerűségében volt tökéletes!

Nekem is volt amíg meg nem szabadítottak tőle :( !

Most is van egy benzines a családban, melós kocsiként szolgál, és soha semmi baja nem volt eddig! 1,6 benzines, persze állami kocsi bolt BIT-es