:)))
:)))
ha valakit érdekel ne tartsa magát vissza :)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/sx4/suzuki_sx4_1.6_gs_gs-4265463
Nyertél!...:))
miért mentek volna máshova? Autószerelő ő is, és ilyenkor, ha valami elromlik, mindenki garanciába szeretné megcsináltatni!
De tényleg, nem értem a rémhíreket, sokan nitrót szereltettek a kocsijukba, ami tényleg hazavághatja a motort, de ez csak egy sima benzinkeverék.
Rendben, gondolom szerkezeti problémával máshova mentek szervizeltetni......
pontosan, tapasztalatból tudom, após naponta szerel be és még senkinek semmi hibája nem volt vele! MAx az új elektronika romlott e, vagy a réginél a szabályzó potméter volt fordítva bekötve, de egyik autóban sem okozott kárt. Pedig már lassan 2 éve szerel be folyamatosan.
Innen a fórumról is mentek már hozzá! :)
Amúgy nem a suzukiba megy bele , hanem a szarába!
CSak próbáld ki......tapasztalatból írták emberek....
nem eszik meg semmit, ez csak rémhír! A benzin is ugyan úgy megeszi az idővel! Kamu az egész!
:)
Ez így van, USA vagy orosz autót kell venni, a többi egy kalap sz...
Mert akkora országban nem lehet válogatni, ha valami folyik és képes égni, annak üzemanyagnak is kell lennie :)
Usa autók gázzal is simán elmennek, míg az europaiak, tönkremennek tőle.....
Én a régi voyagerrel eljártam vele. Nem evett meg semmit, ment, mint máskor. Kicsit gyengébb volt a nagy emelkedőkön, de olyan helyre meg ritkán jártam.
na tessék itt egy( riziko) faktor:)
CSak óvatosan, benzinpumpát megeszi, állítólag, stb....
Azokba az autókba ajánlott, amik kézikönyve írja, hogy etanollal üzemeltethető....
nem rossz megoldásnak tűnik....ugyan nekem semmi személyes kapcsolatom nincs ezzel a tipusu tankolási lehetőséggel........az az érdekes,hogy egyre több helyen olvas róla az ember....de vhogy nem terjed olyan villám sebesen....még a környezetemben senkinek nincs etanolos autoja,egyszerűen nem értem....igaz a nagy többség diesellel jár...
de mivel pénzről szól minden....ezért egy 8-14 l fogyasztású benzinesnél valszeg én is meglépném....
én áttérek az etanolra, itt van egy kút ahol 251-huf, tőlünk 700-800 méterre
SX4-et eladjuk és a másik kocsiba a kötelező vételi szerviz alatt beletesszük.
Újra olcsóbban tankolhatunk
Ismét csökken két forinttal a benzin ára csütörtökön.
na most ez egy félrevezető cim....mert a gázolaj nem csökkent a múltkori esetnél sem és most sem ,kedves napi bulvár gazdaság..........nur benzin....igy nem tankolhatnak olcsóbban újra a diesel autok tulajai....
no úgy igen....egyszerűségében:))
a 80-as évek suzuki swiftje volt kishazánkban,ugyan ez nálunk inkább 1988-1994 időszakra tehető,ekkor aztán ami csak volt europában ,mind itt kötött ki,sokuk összeguberált alvázszámmal,motorszámmal:)
egyszerűségében volt tökéletes!
Nekem is volt amíg meg nem szabadítottak tőle :( !
Most is van egy benzines a családban, melós kocsiként szolgál, és soha semmi baja nem volt eddig! 1,6 benzines, persze állami kocsi bolt BIT-es