grófnő fizette a számlát :-))
gyerekek jól érezték magukat...holnap viszi őket fürödni..ma meg kirándultak..
grófnő fizette a számlát :-))
gyerekek jól érezték magukat...holnap viszi őket fürödni..ma meg kirándultak..
OFF
nem fogjátok elhinni...éppen most volt bennt nálam egy csapat gyerek akik Kolontárról jöttek...egy közeli faluban él egy grófnő, az látta vendégül egy hétre a gyerekeket..itt nyaralnak..
Látom ma is van kiselszállás,Otiba beleadogatnak,Mollynak necces a 20800,Rg egy kalap....
sp futures felment +0.65 re..ezért vagyunk csak itt...nem mi irányítunk hanem ők.
Negyed órája semmi kötés...... így nem zárunk 200 felett:(
Biztos, hogy nincs igazam! De én így látom mosta dolgokat :)
Nem is figyelem már hetek óta az SnP-t mert nem fejt ki ránk hatást! Fontosabb a belpolitikai helyzet/ nyilatkozatok, ami abszolút de nem tőkésbarát!
Hát igen, biztos igazad van.... Nyugat nagyon szépen emelkedik, mi helybe topi.... Hiába na longba vagyok:)
Azt mindenki előszeretettel elfelejti, hogy a BUX sem egy 1 papíros index, ha OTP-t felfelé várja valaki akkor miért nem azt longolja, vagy a hatiját???
MOL, lefele áll, richter jól néz ki, de képes az is csodákra, én túlértékeltnek tartom, és ha nem sikerül a kutatás nem 50K lesz, hanem talán a 25K megfogja fogni. Telekom a nagy kérdés az lemehet 300-ig, is de fel is 800-ra, majd kiderül :)
USA programként 1000 milliárdot árazott be a piac a kutatások szerint, de hétvégén a FED felől már csak 500 milliárdot lehetett hallani, ez pontosan a fele, mi lesz itt az iszonyat nagy kérdés, ma meg választások, nem irigylem azokat akik poziban vannak.
Persze nekem is van pozim, de nem olyan ami élesen szokta lereagálni a nemzetközi változásokat.
most meg kellene adni az esélyt a másik iránynak is :o)
Bármi, bizony! Most hasonló a helyzet, mint amikor anno Oti a 4.8-5K-s sávban bohóckodott! Most meglátjuk, h merre lépnek a piacok! Sok irány nincs :)))!!!
Nem nézem Egont rendszeresen. Ha esetleg elindul fel, akkor fordítok. Most nem gondolnám, de mint tudjuk itt bármi megeshet.
Már a csapból is ez folyik! Hírre adni, no meg Egon!!! Nekem azért ez így marha gyanús...
tegnap is szép volt minden, az 4 gyertyával elrontották az egészet!
De már kár USA.oz és a többi külföldi indexet/futit figyelni, egész más pályára léptünk! Az itthoni gazdaságpolitika hátat fordított mindennek, tehát amíg kint emelkednek, mi esünk, ha majd esni fognak akkor majd mi is tudunk emelkedni :D:D
viccet félretéve, tényleg 180°-os fordulatot vettünk, lehet, hogy jó amit Orbán kitalált, de egyenlőre nem látni a végét és nagy a bizonytalanság mindenhol, főleg nálunk ami érthető is.
Ott szívesen fordítanék, de még az sem biztos. Ettől függetlenül, futik szépek, eur/usd szép, olaj szép, mi nem. Tehát nem tudunk emelkedni és kész!
Addig amíg Hathor koma long poziba marad:)
bocsika:))