Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#320371 BudFox Előzmény: #320367

grófnő fizette a számlát :-))

gyerekek jól érezték magukat...holnap viszi őket fürödni..ma meg kirándultak..

#320366 BudFox Előzmény: #320355

OFF

nem fogjátok elhinni...éppen most volt bennt nálam egy csapat gyerek akik Kolontárról jöttek...egy közeli faluban él egy grófnő, az látta vendégül egy hétre a gyerekeket..itt nyaralnak..

#320351 BudFox Előzmény: #320346

sp futures felment +0.65 re..ezért vagyunk csak itt...nem mi irányítunk hanem ők.

Negyed órája semmi kötés…

#320346 kerikoma

Negyed órája semmi kötés...... így nem zárunk 200 felett:(

#320296 Zabás Előzmény: #320294

Biztos, hogy nincs igazam! De én így látom mosta dolgokat :)

Nem is figyelem már hetek óta az SnP-t mert nem fejt ki ránk hatást! Fontosabb a belpolitikai helyzet/ nyilatkozatok, ami abszolút de nem tőkésbarát!

#320294 kerikoma Előzmény: #320268

Hát igen, biztos igazad van.... Nyugat nagyon szépen emelkedik, mi helybe topi.... Hiába na longba vagyok:)

#320292 Zabás Előzmény: #320288

Azt mindenki előszeretettel elfelejti, hogy a BUX sem egy 1 papíros index, ha OTP-t felfelé várja valaki akkor miért nem azt longolja, vagy a hatiját???

MOL, lefele áll, richter jól néz ki, de képes az is csodákra, én túlértékeltnek tartom, és ha nem sikerül a kutatás nem 50K lesz, hanem talán a 25K megfogja fogni. Telekom a nagy kérdés az lemehet 300-ig, is de fel is 800-ra, majd kiderül :)

USA programként 1000 milliárdot árazott be a piac a kutatások szerint, de hétvégén a FED felől már csak 500 milliárdot lehetett hallani, ez pontosan a fele, mi lesz itt az iszonyat nagy kérdés, ma meg választások, nem irigylem azokat akik poziban vannak.

Persze nekem is van pozim, de nem olyan ami élesen szokta lereagálni a nemzetközi változásokat.

#320288 picirigo Előzmény: #320282

Bármi, bizony! Most hasonló a helyzet, mint amikor anno Oti a 4.8-5K-s sávban bohóckodott! Most meglátjuk, h merre lépnek a piacok! Sok irány nincs :)))!!!

#320282 Alex74 Előzmény: #320276

Nem nézem Egont rendszeresen. Ha esetleg elindul fel, akkor fordítok. Most nem gondolnám, de mint tudjuk itt bármi megeshet.

#320276 picirigo Előzmény: #320233

Már a csapból is ez folyik! Hírre adni, no meg Egon!!! Nekem azért ez így marha gyanús...

#320268 Zabás Előzmény: #320267

tegnap is szép volt minden, az 4 gyertyával elrontották az egészet!

De már kár USA.oz és a többi külföldi indexet/futit figyelni, egész más pályára léptünk! Az itthoni gazdaságpolitika hátat fordított mindennek, tehát amíg kint emelkednek, mi esünk, ha majd esni fognak akkor majd mi is tudunk emelkedni :D:D

viccet félretéve, tényleg 180°-os fordulatot vettünk, lehet, hogy jó amit Orbán kitalált, de egyenlőre nem látni a végét és nagy a bizonytalanság mindenhol, főleg nálunk ami érthető is.

#320267 kerikoma Előzmény: #320265

Ott szívesen fordítanék, de még az sem biztos. Ettől függetlenül, futik szépek, eur/usd szép, olaj szép, mi nem. Tehát nem tudunk emelkedni és kész!

Addig amíg Hathor koma long poziba marad:)

bocsika:))

#320256 Zabás Előzmény: #320252

Az lehet, de a tőzsdén lévő cégek, tökét egyre szorosabban fogják! Ezért inkább aki teheti, realizál és elhúz innen.

Akinek jól megy azt megsarcolják!