Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#319812 banyaiz Előzmény: #319809

Long fedezet. :)) ez jó.

Jó helyen nyúltál bele szerintem, én is vettem volna, ha nem fogadom meg , hogy semmit nem átlagolok le. :)

#319808 banyaiz Előzmény: #319804

:) valakik megutálták nagyon, égeti a zsebüket. Jó nagy bukóval adhatják el vsz, mert 2009-es alj volt valahol 500 közelében.

#319804 JP Előzmény: #319789

500 környékén lehet vennék, akposan mondva, mert az olyan szep szam :-)

Addig nyugi. Alatta majd bátorítjuk egymást :-)

#319789 banyaiz Előzmény: #319787

Morzsolják lefelé, 550 vajon megfogja e? Nincs kedvem leátlagolni, ki tudja hol áll meg a nehéz kő.

Azért 560 közelében én nem adnék el, ha alapkezelő lennék, lehet ezért nem vagyok az? :)

Na, megint kezdődik Beá…

#319396 Alex74

Na, megint kezdődik

Beálltam lejjebb újra egy körre, csak nehogy megvicceljen

#319326 fordgtshelby5000 Előzmény: #319319

igen és akkor a DT-nél lesz nyereég...és ő fizet adót----hacsak nem egy off shore és 3-5 %-os végadó....de európai keretek között így jár jól szvsz sz.

#319323 banyaiz Előzmény: #319319

Ha ezt meglépik akkor nagy szopás lesz long oldalon. Nem tudom ez mennyire érdekük, jó lenne ha kommunikálnának egy kicsit többet. Szó volt srv vételekről is, legutolsó közgyűlésen, lehet ez az adó betett annak is.

#319319 learn Előzmény: #319293

Már hogyne tudná ennél olcsóbban kimenteni?

Pl. anyacég DT kiszámláz tanácsadói díjat, aztán ez még költségként le is írható...

#319318 banyaiz Előzmény: #319293

Azt hiányolom , hogy nem nagyon lázadnak EU-nál is megtámadhatnák a döntést. Lehet attól félnek , hogy elveszítik a kormányzati megrendeléseket, azon meg többet buknak esetleg.

#319316 banyaiz Előzmény: #319205

Az nehéz ügy. Igazán úgy jó ezt játszani, ha bevállalsz február körül egy lombardot, és az osztalék előtt még dobod 100 Ft haszonnal. :) De régen is csináltam ilyet. :) Idén is meg lehetett volna játszani , még akkor is amikor már volt döntés az osztalékról. Nem mertem, mondom annyira bizonytalan a helyzet a világban , hátha amcsik bezuhannak. Na ez azóta sem jött össze nekik.

Amúgy egy kiöregedett fejőstehén , növekedési sztori nem igen van benne, az osztalék játék volt érdekes, remélem azért az megmarad benne. Ez volt az első részvényem talán azért is kedvelem.

#319293 fordgtshelby5000 Előzmény: #319290

ilyen forgalom mellett lehet is unatkozni-----én 500-ra álltam be....de már a multik-bankok is emeltek árakat....

http://www.delmagyar.hu/gazdasag/kozel_12-os_szamlavezetesi_dijemelessel_reagaltak_a_bankadora_a_hazai_penzintezetek_/2185900/

így ők is kitalálnak majd valami ++++ költségkifizettetést és a 74ft is meglesz----jövőre sok pénzt kell fizetni a DT-nek---sok hitele jár le-kell a pénz-és ettől olcsóbban nem tudja kimenteni....16%-os az adó így is csak !

#319205 JP Előzmény: #319200

:-)

Igen, a legalján a legjobb ráharapni, de akkor se akármikor , hanem az utolsó pillanatban,amiután már indul is fölfelé,hogy az izgalom azonnal és tartósan gyönyörü legyen. Így kell tőzsdézni !! :-))

Ki tudja mi mindent , mit nem áraztak már be ebben is. Mivel nem egy illikvid szutyok ez, nem lehet kevés vételkor a hozzáfűzött reményekből ,jókíváságokból egyaránt :-)