:) Állampapír hozam emelkedés valóban benne lehet még jövő májusig.
Igazán akkor jó ráharapni erre amikor már csak néhány hónap van osztalékig. Most csak aljkereséssel bohóckodok.
:) Állampapír hozam emelkedés valóban benne lehet még jövő májusig.
Igazán akkor jó ráharapni erre amikor már csak néhány hónap van osztalékig. Most csak aljkereséssel bohóckodok.
Én is kedvelem,messziről. :-)
Az adó nélkül sem tudott mást csinálni évekig mint sávozni, most meg az elmaradó, vagy megcsonkított osztalék mértékével lentébb kerülhet az árazási sávja. Mondjuk ha a tőzsde helyesen áraz előre, akkor az eddigi beárazásban ott lehet már a közeledő, állampapírok hozamainak emelkedése is. És ki tudja, mi a sok ménykűt áraznak még benne össze? :-)
Igen emlegették Orbánék, hogy készülnek adóra. Kicsit túllőttek a várakozásokon . Osztalék 50-60 körül lesz akkor nincs gáz. Ha kevesebb akkor gubanc lesz ezekkel az árszintekkel. Na meg persze kérdés mennyire paráztatják meg a népet még addig. Én csak egy röpke visszapattanásra akartam beleugrani, rajtam is maradt a fele.
Kedvelem ezt a részvényt. Nem szokott cserben hagyni, kicsit messze van még az osztalékfizetés, de talán év végére azért magára talál.
Előtte egy hónappal már lehetett tudni, hogy lesz adó csak a mértéke nem volt ismert. A vártnál magasabb lett az adó nagysága emiatt esett tovább de, hogy eddig azt nem gondoltam volna. Azt hittem 600 körül lesz az alja. Tévedtem.
detto :)
:-)
El lehet köpködni több zacsi szotyit ebben a papírban. Szerintem ez jó kis papír, mert nem csinálja ki a részvényest, mint sok más itt a BÉT-en :-)
Meetingen voltam a melypontnal. Mondjuk mar 570-nel vettem volna, de most megint szemlelodom csak.
Az igen, azt nem is figyeltem, gondolom már számítottak az adóra. Ezeken a szinteken csak elkezd érdeklődni néhány nagyhal utána. Elég rosszul néz ki ezekkel az állandó új mélypontokkal.
Herceg: Nem csoda így esik állandóan eladói nyomás alatt tartod. :)
nincs 1db se, mint kistoppoltam másodjára is :) most már keresnék, erre rákúrok :)
631. Előtte 21 napig esett folyamatosan!
Megvannak még papírjaid, vagy shortoltad a múltkor, már nem emlékszem pontosan?
Nekem még megvan 85-ösöm.
láttam öntik, indítottam volna rendszert firefox összeomlott levelező összeomlott, mindent újraindítok, erste beléptetés összeomlott, hopp ismét 70felett:))
gyertek támasszátok, nehogy már szétessen teljesen. :)
Eléggé beütött neki ez a különadó. 650 körül volt előtte ha jól emlékszem mikor bejelentették. Esett azóta vagy 80 Ft-ot.
igazad van... gyors, biztos pénz zsebben...
pedig mindegyik teljesült volna...
úgy néz ki ebből a felfele körből kimaradtam...
ez az én balf.szságom volt... :(
bazzeg, nem tudtam venni gép összeomlott... 65-66-67en akartam..