Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#319234 Csokigyáros Előzmény: #319233

az audi elfüstölt... :( megbízható német márka :)

a grand voyager mellé... :)

soha nem volt... nem is értek hozzá...

mondtam, hogy javasolj nekem valamit ezért az árért.

#319121 Zabás Előzmény: #318999

Köszi! Japó kocsik tetszenek, egy bizonyos évjárattól és egy bizonyos kategóriától ami számunkra egyenlőre megfizethetetlen!

Egy ideig csak a külsejüket fejlesztették és a belsőt hanyagolták sajnos, a maiak viszont tetszenek sőt a linkeben az első kifejezetten tetszik, csak van egy apró hibája ami a japó autóknál igencsak sokba kerülhet szerintem a tulaj is azért adja így el ahogy van.

#319116 Zabás Előzmény: #319040

köszi, de Merciben nem gondolkodunk, öregecskék és a kombiról mindig a halottas autók jutnak az eszembe :(

Megnézegettem őket azért, de iszonyat km-van benne átlagban!

#319046 hosszhuszár Előzmény: #319041

Nem néztem, igazad lehet.

Nekem nem is tetszik.....

Ennyiért, vagy a feléért, jó ML-t is tudsz venni....

Zabás kolléga. Mercedes…

#319040 hosszhuszár

Zabás kolléga.

Mercedes w124 kombi?

VAgy w210 kombi? ( kereklámpás)

Akkorák simán vannak, mint egy kisebb egyterű, és megbízható autók, 124-es kombi, 1,5 körül, már jók vannak, w210-is, de azt ki kell fogni.

Szerlőt, alkatrészt tudok, viszonylag jó áron, ( nem drágább mint egyéb autó alkatrész), és üzembiztos autók, dieselt nem vennék, főleg ha nem jársz sokat, mert ha a dieselt, javítani kell, simán vissza megy a javításba, az üzemanyagon megspórolt pénz.

#319017 Sumér harcos Előzmény: #319012

vmi hasonló:)

ugyan a 28 ezer ezen esetben természetesen hazugság.....nem is értem hogy merik ennyire visszatekerni:)

egyszer történt meg velem,hogy eladtam egy autót 170.000km-el ,rá 2 évre találkoztam vele pesten az autopiacon....de csodák csodája már csak 100.000km volt benne.....az ügynök kipattant a bodéjából,mikor látta nézegetem.......kedvem lett volna jól beégetni a nepperjét...de hagytam a francba:)))

#319010 Ibiza Előzmény: #319001

benzines opel vectráim voltak kb 10évig..jók voltak de apróságok mindig voltak.. 180e felett meg állandó gondok..

amiket zabásnak írtam csak jelzésértékűek..

#319006 Sumér harcos Előzmény: #318999

szerintem is:)

akartam is mondani,hogy FORZA JAPAN:))

csak árban nem nagyon tudtam 2miska alatt megfelelőt mondani japán egyterűben.....

mert ami hirtelen eszembe jut...az a Mazda 5,Mitsubishi grandis,space star....de ezek árfekvése lehet nem megfelelő ...