Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Pannunion

Sziasztok! Csak nekem va…

#333887 MrTibi16

Sziasztok! Csak nekem van ebből a papírból!?

Mai napon volt egy szép "nagy"kötés, átkötés lehetett...?

Szép napot!

Re: nincs cím

#319216 Csokigyáros Előzmény: #319182

hát... érdekelt és beleolvastam...

mocskos magasnak tartom a vevő és a szállító állomány nagyságát...

a szállító állomány közel 50%-kal növekedett...és a vevőállomány is kb. 100 napos átlagos kintlevőségi időt jelent...

és hát manapság a cash termelés a fontos, az eredmény bármi lehet... és ha a 2,9 MdFt követelés egy része döglött, akkor.... nem hiába nőtt a szállítóállomány... gondolom jelentős része lejárt lehet...

szóval nekem nem egyértelműen pozitív... de 5 percnél nem áldoztam rá többet, így a tévedés jogát fenntartom...

Nincs komoly eladó a kön…

#318965 MrTibi16

Nincs komoly eladó a könyvben! 165 HUF-on állok egy kisebb vétellel!

170-ig érdemes venni! A nemrégiben történt emelkedésben 170- és 180 között elég "sok" papír forgott (vették)! Nem hiszem h ott akarná eladni aki vette! 190-200 között érdemes kiszállni!

Sziasztok! Holnap jelen…

#318863 MrTibi16

Sziasztok!

Holnap jelent a cég piaczárás után! Az eredmény jó lesz!

Volt alkalmam a Szombathelyen lévő üzemben eltölteni egy napot és kicsit kérdezősködtem!

Felemás érzelmekkel jöttem el a gyárból!

De érdemes lehet belevenni!

#315989 MrTibi16 Előzmény: #315981

Ebből is ki lehet szállni csak nem nagy tételekkel! 500-1000 darabokkal szépen ki tud lépni az ember észrevétlenül!

Úgy nem megy mint most is a könyvben megy h 5K egy tételben akar eladni!

Nekem legtöbb 2500 at sikerült egyben eladni:D

#315910 Koffein Előzmény: #315895

ez már nagyon illikvid, bookhoz lehet hasonlítani, talán abban is nagyobb forgalom van...

#315895 MrTibi16 Előzmény: #315890

4 hónapon belül várnám ezt a kis 150-220 közötti árfolyammozgást! De az is lehet h lenyomják 140 környékére is a napokban! De azért az látszik, hogy nem nagy tételekkel adnak el!

Nem rossz papír, kevés a rizikó mert nagyon nyomott így is az ára!

#315890 Koffein Előzmény: #315809

ha most beleveszek 150nél, akkor jó eséllyel el tudod adni 190környékén, csak ki kell ülni... az időtáv kérdéses...

Sziasztok! Érdemes belev…

#315809 MrTibi16

Sziasztok! Érdemes belevenni 150 környékén! Ha valakit érdekel! 220 is simán elmehet!

Ok: az eddigi hozzátartozó vásárlások után még egyszer sem jött olyan infó h eladták volna vagyis van még benne erő! A jelentés nagyon jó lesz ez tuti!

Csak nehogy úgy viselkedjen mint az Apple:D

Nekem semmi bajom nincs …

#315175 MrTibi16

Nekem semmi bajom nincs vele:D 44%-ot hozott!

nagyon kevés a közkéz és sok a részvény a hozzátartozóknál!

Még idén benne lehet a 200 Huf-feletti záró!

Egy ideje nézegetem a Pa…

#159548 Koffein

Egy ideje nézegetem a Pannunion mozgását, és egy bajom van vele, és az nem más, mint a Pannergy.

Re: Pannunion

#159530 Scipio Előzmény: #159514

Pannergy a főtulaj, csomagolóanyagokat gyárt elsősorban élelmiszerekhez, Szombathely a központ, de gyárt Romániában, Szerbiában és Ukrajnában is, a Q3 egész jó lett talán arra mocorog...

Pannunion

#159514 matgab

Hát azt hiszem nem ez lesz a legpörgősebb topik, de ha már 20%-ot meneget és tavasz óta triplázott, akkor megírná valaki, hogy mit is csinál ez a cég?

Ha jól emlékszem valami PPLAST leány volt...

← Újabb hozzászólások 781 - 797 / 797