Sziasztok! Csak nekem van ebből a papírból!?
Mai napon volt egy szép "nagy"kötés, átkötés lehetett...?
Szép napot!
Sziasztok! Csak nekem van ebből a papírból!?
Mai napon volt egy szép "nagy"kötés, átkötés lehetett...?
Szép napot!
hát... érdekelt és beleolvastam...
mocskos magasnak tartom a vevő és a szállító állomány nagyságát...
a szállító állomány közel 50%-kal növekedett...és a vevőállomány is kb. 100 napos átlagos kintlevőségi időt jelent...
és hát manapság a cash termelés a fontos, az eredmény bármi lehet... és ha a 2,9 MdFt követelés egy része döglött, akkor.... nem hiába nőtt a szállítóállomány... gondolom jelentős része lejárt lehet...
szóval nekem nem egyértelműen pozitív... de 5 percnél nem áldoztam rá többet, így a tévedés jogát fenntartom...
Nincs komoly eladó a könyvben! 165 HUF-on állok egy kisebb vétellel!
170-ig érdemes venni! A nemrégiben történt emelkedésben 170- és 180 között elég "sok" papír forgott (vették)! Nem hiszem h ott akarná eladni aki vette! 190-200 között érdemes kiszállni!
Sziasztok!
Holnap jelent a cég piaczárás után! Az eredmény jó lesz!
Volt alkalmam a Szombathelyen lévő üzemben eltölteni egy napot és kicsit kérdezősködtem!
Felemás érzelmekkel jöttem el a gyárból!
De érdemes lehet belevenni!
Ebből is ki lehet szállni csak nem nagy tételekkel! 500-1000 darabokkal szépen ki tud lépni az ember észrevétlenül!
Úgy nem megy mint most is a könyvben megy h 5K egy tételben akar eladni!
Nekem legtöbb 2500 at sikerült egyben eladni:D
Keresni lehet (bármit)... de hogy kaszálni lehet-e vele, az más kérdés. :))))
ez már nagyon illikvid, bookhoz lehet hasonlítani, talán abban is nagyobb forgalom van...
4 hónapon belül várnám ezt a kis 150-220 közötti árfolyammozgást! De az is lehet h lenyomják 140 környékére is a napokban! De azért az látszik, hogy nem nagy tételekkel adnak el!
Nem rossz papír, kevés a rizikó mert nagyon nyomott így is az ára!
ha most beleveszek 150nél, akkor jó eséllyel el tudod adni 190környékén, csak ki kell ülni... az időtáv kérdéses...
Sziasztok! Érdemes belevenni 150 környékén! Ha valakit érdekel! 220 is simán elmehet!
Ok: az eddigi hozzátartozó vásárlások után még egyszer sem jött olyan infó h eladták volna vagyis van még benne erő! A jelentés nagyon jó lesz ez tuti!
Csak nehogy úgy viselkedjen mint az Apple:D
Nekem semmi bajom nincs vele:D 44%-ot hozott!
nagyon kevés a közkéz és sok a részvény a hozzátartozóknál!
Még idén benne lehet a 200 Huf-feletti záró!
Egy ideje nézegetem a Pannunion mozgását, és egy bajom van vele, és az nem más, mint a Pannergy.
Pannergy a főtulaj, csomagolóanyagokat gyárt elsősorban élelmiszerekhez, Szombathely a központ, de gyárt Romániában, Szerbiában és Ukrajnában is, a Q3 egész jó lett talán arra mocorog...
Hát azt hiszem nem ez lesz a legpörgősebb topik, de ha már 20%-ot meneget és tavasz óta triplázott, akkor megírná valaki, hogy mit is csinál ez a cég?
Ha jól emlékszem valami PPLAST leány volt...