Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

hl

#319277 Waszeitung

Shortosoknak megen torkos borz,csak nem lesz ma sem 23e alá kuksi,így avatárcsere is elmarad :(

Re: nincs cím

#319198 pruntyoke Előzmény: #319192

ááááááá!!!!!! így már értem...

nekem sok gyümi fám van de egyikből sem annyi, hogy külön-külön meg tudjak felelni

a felöntési feltételeknek..

reménykedtem, hogy van ahol kevesebbet is ki lehet egyszerre főzetni.. :)))

on:

Tudom, hogy más pálya, m…

#319195 szotyi

Tudom, hogy más pálya, más spekivel, de nekem nem áll össze forintunk relatív ereje mostanában mutatott részvénypiaci gyengélkedéssel... (a hozzászólás írója jelenleg nem rendelkezik pozícióval hála a jó istennek)

#319192 Csokigyáros Előzmény: #319120

off...

450l-t öntenek fel cefréből, az ad 35-40 l páleszt...

mivel 4-en vagyunk így osztjuk el... meggy 450 l kajszi 900 l körte 450l cefre...

és a főző szól, hogy saját gyümölcsünk legyen előtte...

on..

De mivan ha ennyi a kori…

#319180 lyonell

De mivan ha ennyi a kori a hétre sőt rá is húznak és kedden onnan következik a kánaán :)

ez most jutott eszembe :)

#319179 BudFox Előzmény: #319177

igen...másfél év shortkirázás után...(najó 5 hét szünettel )...most jöhet a lonkirázás is...ami nagyobbat kell hogy szóljon elvileg...kérdés hogy a ffriss pénz amit nyomtattak mit fog művelni..illetve a zsidók elrejtegettett mutyi pénzei.

De az utóbbi időben nem …

#319178 lyonell

De az utóbbi időben nem usa a fő mommeg.Iknább kína.Egész nap töty möty moistanában aszt vettem észre szinte mindenhol és hajnalban kína ad mindig irányt.Asztán amerre mennek arra a öbbi.De lehet csak én látom így.

#319177 Waszeitung Előzmény: #319174

Mindig a shortos kirázás,ebben az évben már a sokadik.....legalább ennyi longkirázást akarok látni :D

Molly és RG ígéretes jövő előtt állnak hatishort látókörből....

#319176 lyonell Előzmény: #319175

nem most kéne kori uán jövő héten,eszt próbálom mondaNI. dE HA SZARUL SÜLNEK KI A DOLGOK A KORI UTÁN JÖVŐBEN PL: A FED NEM ASZT CSINÁLJA AMIT VÁRNAK AKKOR A BUX SEM FOG FELFELÉ ÍVELNI MÁR.dE HA IGEN AKKOR BUXOT SZERINTEM MÉG MEGHÚZZÁK ÉS CAK UTÁNA ADJÁK BE TELJESEN.

#319175 lackok Előzmény: #319169

Hát nekem úgy tűnik már az USA is olvasta....és nem akarnak felfelé menni.

#319174 lyonell Előzmény: #319172

azért mert a manyupok megöntik a kispapírokat és a többit és előtte meglehetne egy gyors kör fel,csak a shorotk kirázása végett.De ehhez kell a nemzektözi hangulat,ami ha nem javul jövőhét közepétől akkor nem lessz fel már.ezért várok ki,én is.Bár lopva arra számítok nem lessz amcsi élénkítés és **** nagy zuhé lessz jövő héten :)

#319172 BudFox Előzmény: #319161

dow jones is lehet hogy benéz ma 11.000 alá....az hogy levárod 22500 körülre az oké..

de onnan miért várod annyira fel hogy 24.700 a célárad ? ez szerintem nem fog bejönni...de majd kiderül.

#319169 lyonell Előzmény: #319162

pont ezért számítanék rá,hogy megindul felfelé minden még gyorsan gyj-é szezon végéig és onnan végre kampó.

#319167 Pityke35 Előzmény: #319164

Lehet h csak dt shortosok....ekkor forgalomnál az is látszik....augusztusi shortom lassan beérik! :DD

#319164 akpo7 Előzmény: #319148

Vegen azert veszegettek, de ezek remelem, meg a kitomottek taboraba fognak tartozni par napig. :)