kt folyamatosan mínuszba, már nem is furcsa....
Shortosoknak megen torkos borz,csak nem lesz ma sem 23e alá kuksi,így avatárcsere is elmarad :(
ááááááá!!!!!! így már értem...
nekem sok gyümi fám van de egyikből sem annyi, hogy külön-külön meg tudjak felelni
a felöntési feltételeknek..
reménykedtem, hogy van ahol kevesebbet is ki lehet egyszerre főzetni.. :)))
on:
Tudom, hogy más pálya, más spekivel, de nekem nem áll össze forintunk relatív ereje mostanában mutatott részvénypiaci gyengélkedéssel... (a hozzászólás írója jelenleg nem rendelkezik pozícióval hála a jó istennek)
off...
450l-t öntenek fel cefréből, az ad 35-40 l páleszt...
mivel 4-en vagyunk így osztjuk el... meggy 450 l kajszi 900 l körte 450l cefre...
és a főző szól, hogy saját gyümölcsünk legyen előtte...
on..
De mivan ha ennyi a kori a hétre sőt rá is húznak és kedden onnan következik a kánaán :)
ez most jutott eszembe :)
igen...másfél év shortkirázás után...(najó 5 hét szünettel )...most jöhet a lonkirázás is...ami nagyobbat kell hogy szóljon elvileg...kérdés hogy a ffriss pénz amit nyomtattak mit fog művelni..illetve a zsidók elrejtegettett mutyi pénzei.
De az utóbbi időben nem usa a fő mommeg.Iknább kína.Egész nap töty möty moistanában aszt vettem észre szinte mindenhol és hajnalban kína ad mindig irányt.Asztán amerre mennek arra a öbbi.De lehet csak én látom így.
Mindig a shortos kirázás,ebben az évben már a sokadik.....legalább ennyi longkirázást akarok látni :D
Molly és RG ígéretes jövő előtt állnak hatishort látókörből....
nem most kéne kori uán jövő héten,eszt próbálom mondaNI. dE HA SZARUL SÜLNEK KI A DOLGOK A KORI UTÁN JÖVŐBEN PL: A FED NEM ASZT CSINÁLJA AMIT VÁRNAK AKKOR A BUX SEM FOG FELFELÉ ÍVELNI MÁR.dE HA IGEN AKKOR BUXOT SZERINTEM MÉG MEGHÚZZÁK ÉS CAK UTÁNA ADJÁK BE TELJESEN.
Hát nekem úgy tűnik már az USA is olvasta....és nem akarnak felfelé menni.
azért mert a manyupok megöntik a kispapírokat és a többit és előtte meglehetne egy gyors kör fel,csak a shorotk kirázása végett.De ehhez kell a nemzektözi hangulat,ami ha nem javul jövőhét közepétől akkor nem lessz fel már.ezért várok ki,én is.Bár lopva arra számítok nem lessz amcsi élénkítés és **** nagy zuhé lessz jövő héten :)
dow jones is lehet hogy benéz ma 11.000 alá....az hogy levárod 22500 körülre az oké..
de onnan miért várod annyira fel hogy 24.700 a célárad ? ez szerintem nem fog bejönni...de majd kiderül.
pont ezért számítanék rá,hogy megindul felfelé minden még gyorsan gyj-é szezon végéig és onnan végre kampó.
Lehet h csak dt shortosok....ekkor forgalomnál az is látszik....augusztusi shortom lassan beérik! :DD
Vegen azert veszegettek, de ezek remelem, meg a kitomottek taboraba fognak tartozni par napig. :)