látszik, hogy az edzőn múlik minden, a jó felállást és a taktikát kellett csak kitalálni...:)
látszik, hogy az edzőn múlik minden, a jó felállást és a taktikát kellett csak kitalálni...:)
Ha ennyien lennének a Magyar válogatottban a fiuk, a pályán bárkit megvernének.
_embedded#!
Miért Zabás?
Ezt úgy mondod, mintha a sportban az utóbbi időben nem fordult volna elő, hogy utólag vették vissza az érmeket, és odaadták másoknak.
A végén kiderül hogy a magyarok Mexikóban pedig be voltak morfiumozva.
Ha ez így van Matgab, akkor el kell venni utólag a vb-címet a németektől és odaadni a magyar válogatottnak a címet!!!!!!!!! És akkor nekünk is lenne egy vb bajnoki címünk. Megérdemelné az akkori magyar válogatott ezt.
Mai doppingszereknel olyan orvosi kontroll van, h. 2 agysejttel fel kellene ismerni, h. miert is.
a cikk szerint jobban van!
szerintem szétdoppingolják őket valamivel. A kérdés az, hogy tudnak-e róla, vagy nem.
Óriási teljesítményt kell, hogy nyújtsanak, olyat, ami az emberek tűrőképességének határán néha azon is túl van.
Mi lett a sráccal?
http://www.mno.hu/portal/744203
_embedded
Hétfőn Orbán Viktor miniszterelnök Debrecenben a városi közgyűlés alakuló ülésén ismét ígéretet tett arra, hogy az állam támogatni fogja a DVSC labdarúgócsapat új stadionját. A város főépítésze, Kováts Ákos szerint az új aréna olyan lesz, mint a holland Nijmegené.
http://ingatlan.net/magazin/2010/10/holland-minta-alapjan-epul-a-loki-uj-stadionja/
a legszebb, hogy messze a prágai csapat volt az esélyesebb; 1.3-as szorzója volt; az egy dolog, hogy a svájciak vezettek, de kb 30 perc alatt 3-1 fordítottak a hazaiak.... áh, szánalmas az egész....
Ha keleti csapat vezet nyugati csapat ellen , akkor 5-7 perc hosszabítás szokott lenni, ha fordítva, akkor 1-3...
Szóljon, ha valakinek már feltűnt rajtam kívül...
Vajon miért? (Költői)
a Harkov elleni meccshez képest azért sokat javult a csapat. viszont jó pár szituációban olyan megoldásokat választottak a játékosok, ami önbizalomhiányra utal. mondjuk azt én sem értem, h miért nm lehet bírni 90 percet. az iram öldöklőtől igen messze volt.
most a vezérszurkolókkal sem volt probléma :)
szünetben vki befutott a pályára, azt mutatta a TV?
dehogynem, ügyesen passzolgatnak, ennyi :)
A bíró elmehet a pékbe... 96 percig tartott a Sparta Prague - Lausanne Sports mérkőzés, 3-2 volt, és az utolsó mp-ben lett 3-3. ezzel hazavágta a szelvényem 40 usd... hogy az a cyxcyxjyxyx.... :((
ez az 1 meccs ment el... komolyan nem hiszem el, hogy mindig így szívom meg; fax ki van már :(