Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#318843 matgab Előzmény: #318815

látszik, hogy az edzőn múlik minden, a jó felállást és a taktikát kellett csak kitalálni...:)

Ha ennyien lennének a Ma…

#318815 kosami

Ha ennyien lennének a Magyar válogatottban a fiuk, a pályán bárkit megvernének.

_embedded#!

#318726 gentlemanus Előzmény: #318698

Miért Zabás?

Ezt úgy mondod, mintha a sportban az utóbbi időben nem fordult volna elő, hogy utólag vették vissza az érmeket, és odaadták másoknak.

#318670 gentlemanus Előzmény: #318663

Ha ez így van Matgab, akkor el kell venni utólag a vb-címet a németektől és odaadni a magyar válogatottnak a címet!!!!!!!!! És akkor nekünk is lenne egy vb bajnoki címünk. Megérdemelné az akkori magyar válogatott ezt.

Re: Újabb focista szíve állt le Spanyolországban

#318193 akpo7 Előzmény: #318156

Mai doppingszereknel olyan orvosi kontroll van, h. 2 agysejttel fel kellene ismerni, h. miert is.

Re: Újabb focista szíve állt le Spanyolországban

#318156 matgab Előzmény: #318069

szerintem szétdoppingolják őket valamivel. A kérdés az, hogy tudnak-e róla, vagy nem.

Óriási teljesítményt kell, hogy nyújtsanak, olyat, ami az emberek tűrőképességének határán néha azon is túl van.

Mi lett a sráccal?

Re: stream-ek

#317289 Zotya32 Előzmény: #317280

a legszebb, hogy messze a prágai csapat volt az esélyesebb; 1.3-as szorzója volt; az egy dolog, hogy a svájciak vezettek, de kb 30 perc alatt 3-1 fordítottak a hazaiak.... áh, szánalmas az egész....

#317280 matgab Előzmény: #317250

Ha keleti csapat vezet nyugati csapat ellen , akkor 5-7 perc hosszabítás szokott lenni, ha fordítva, akkor 1-3...

Szóljon, ha valakinek már feltűnt rajtam kívül...

Vajon miért? (Költői)

#317254 holnor Előzmény: #317240

a Harkov elleni meccshez képest azért sokat javult a csapat. viszont jó pár szituációban olyan megoldásokat választottak a játékosok, ami önbizalomhiányra utal. mondjuk azt én sem értem, h miért nm lehet bírni 90 percet. az iram öldöklőtől igen messze volt.

most a vezérszurkolókkal sem volt probléma :)

szünetben vki befutott a pályára, azt mutatta a TV?

#317250 Zotya32 Előzmény: #317240

A bíró elmehet a pékbe... 96 percig tartott a Sparta Prague - Lausanne Sports mérkőzés, 3-2 volt, és az utolsó mp-ben lett 3-3. ezzel hazavágta a szelvényem 40 usd... hogy az a cyxcyxjyxyx.... :((

ez az 1 meccs ment el... komolyan nem hiszem el, hogy mindig így szívom meg; fax ki van már :(