közben javítottam így szétcsúsztunk :)
Szia :),
Ha a fundát vesszük alapul akkor legfontosabbként meg kell várni először is mi lesz az amcsi választás eredménye mert annak függvényében lép a FED szerdán (mert eddig csak azért beszélt bazi nagy pénznyomtatásról hogy felbeszélje a piacokat kedvező választási környezetet teremtve Obamának és pártjának mert amúgy rettentő sz@rul áll a népszerüsége 31%) .Amúgy pedig a repik síkidegek ha meghallják az 1000 yard pénzhígitást. Az is mutatja ezt, hogy a FED megszavaztatta a piacot h mennyi hígítást várnak, hát ennek így semmi értelme (fehér asztal mellett vagy golfozás közben könnyebb lenne megtudni :) ), kivéve ha a FED magát akarja lefedezni politikailag és kész helyzet elé állítani a repiket, mondván a FED, a piac ennyit vár muszáj ennyit adni mert baj lesz....szal addig nem tiszta a kép mig kiderül mekkorát szívnak a demok. Másodszor pedig a 2000-es évek elején a a pal azért rallyzott mert a hidrogén hajtásu autóban nagy jüvőt láttak és persze abban is a Pal katalizátoroknak, aztán ez a történet összezuhant ilyen olyan okok miatt, a mostani történet pedig h most kapták a nobeldijat a palládiumkatalizátor szerepének a vizsgálataiért a különféle szerves vegyületek gyártásában és eljárások kidolgozásáért, erre pedig rá lehet ugrani a vétellel, De nyilvánvaló hogy ebben a szektorban is a prosperitást meg a spekit a remélt FED pénzöntés jelentősen befolyásolja.....technikailahg meg a pal hosszu évek távlatából lemeradó az arany mögött így át lehetett dobnio rá kis pénzt...hát kb ennyi :)
Köszönöm, én így nem tudtam volna összefoglalni.
Lecsapásban én is fújom majd a lufit, pedig én csak 1 kis speki vagyok:))
Köszönöm, én így nem tudtam volna összefoglalni.
Lecsapásban én is fújom majd a lufit, pedig én csak 1 kis speki vagyok:))
Hali:)
Mit szólsz a pal meneteléshez. Az etf felforgatja a speki világot:))
Egyik legkedvesebb barátom emlékére:
.
Breaking the waves - Trailer
.
U2 - Every Breaking Wave
ez a mai nap szolgáljon soulgateként
.
wolf myer orchestra & parov stelar - soulgate
Black Eyed Peas - Where Is The Love?
All I Do Is Win - G-Mix Young Cash, T-Pain, Bun B, Tity Boi, Gudda Gudda, Field Mob, Yo Gotti
Step up 3-D SoundTrack 26 Shawty Lo ft. Lil' Wayne and Trey Songz - Got What They Need
Step up 3-D SoundTrack 31 TQ - Electronic Remix (Ft. The Vill)
Step up 3-D SoundTrack 32 Trey Songz - Already Taken
faith hill - there you'll be (pearl harbor)