csak elmennék hozzátok dolgozni, ha lehet meló közben inni :)
csak elmennék hozzátok dolgozni, ha lehet meló közben inni :)
nem láthatok egy fej-vállat duplázódó jobb vállal hetesen/naposon?
Sziasztok fórumtársak!
Régen jártam erre, most hogy elmúltak 2 hónaposak a shortjaim gondoltam benézek :-)
Elnézve a mai napot lehet utólag majd azt mondjuk ez volt a jelzés esés előtt...hetek óta indexek érdemben nem változnak...a blue-kkal váltogatva tartják a szintet...szvsz csak egy szikra kell...ez a nyugdíj kérdés ilyen lehet...nem kívánom (shortok ellenére) mert sok pénz eléghet megint, de ha egy/több nagyobb speki rájátszik erre...durva esés lehet
szerk.: vagy emelkedünk tovább oszt jó napot :-D
visszaolvastam a tegnapelőtti dolgokat, tényleg írtad, és így utólag minden olyan tiszta.
az a baj, hogy a hiba bennem van. itthon a két gyerkőc. egyik beteg volt, most már én is agyilag az vagyok. de kövektező héten csak az egyik lesz itthon és akkor nem kell huszfelé szaladni.
annyira nem vagyok elkettyenve már, erősítem a pszichom. következő héten is lesz tőzsde, meg alkalmazni fogom a felezés módszerét.:-), most már fog sikerülni fegyelmezettebben játszani.
nem, majd hétfőn megint eljátszák ugyanezt.:-) vagy a következő héten megcsinálják mindig, amikor a kormány valamit benyög:-)
ok, pár naponta 50-100 pont de leginkább 140-150 pont megfogása a cél.
a kérdés, hogy a sok bukó mellett, jön-e profit az egyszeri 10k-ból?
gyerek mellett nehéz benne ülni poziban huzamosabb ideig.
A héten egész jól bejöttek eddig a megérzéseim BUX-szal kapcsolatban.
Visszahúzzák, úgy néz ki, de azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy hirtelen azt mondták magukban, hogy elég volt és befejezik az öntödét.
arra gondolok, mint ma volt. olyan gyorsan fordult 110 környékéről, hogy öröm volt nézni. egy ilyen rövidet szeretnék csak.
Csilla kedves, már kérdeztem, de akkor sem kaptam választ.
Neked mi a célod? Pár naponta fogni 50-100 pontot, vagy egyszer benne lenni egy 10K-s elmozdulásba?
Én ott épp tovább bővítenék, de kinek a pap, ...
Ha adják a piacunkat, akkor azt nem 1 napig fogják. Mert ez az MNYP pénz be van számolva. Ezt nem hiszem, hogy eltörlik, akkor meg nekik mindenképpen pénz kell...
mondtam, hogy játszd meg..én is buta vagyok, már vehettem volna, de nem tettem.
Bazzeg, ha ezek záróra visszahúzzák BUX-ot, én nem tudom, mit fogok mondani...
kb összes topikba jó ez a link, csak ide nem. :) ehhez érzék kell :D