Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

nem láthatok egy fej-vál…

#317682 Alex74

nem láthatok egy fej-vállat duplázódó jobb vállal hetesen/naposon?

Sziasztok fórumtársak! …

#317677 Very Mary

Sziasztok fórumtársak!

Régen jártam erre, most hogy elmúltak 2 hónaposak a shortjaim gondoltam benézek :-)

Elnézve a mai napot lehet utólag majd azt mondjuk ez volt a jelzés esés előtt...hetek óta indexek érdemben nem változnak...a blue-kkal váltogatva tartják a szintet...szvsz csak egy szikra kell...ez a nyugdíj kérdés ilyen lehet...nem kívánom (shortok ellenére) mert sok pénz eléghet megint, de ha egy/több nagyobb speki rájátszik erre...durva esés lehet

szerk.: vagy emelkedünk tovább oszt jó napot :-D

Re: nincs cím

#317673 Csilla76 Előzmény: #317503

visszaolvastam a tegnapelőtti dolgokat, tényleg írtad, és így utólag minden olyan tiszta.

az a baj, hogy a hiba bennem van. itthon a két gyerkőc. egyik beteg volt, most már én is agyilag az vagyok. de kövektező héten csak az egyik lesz itthon és akkor nem kell huszfelé szaladni.

annyira nem vagyok elkettyenve már, erősítem a pszichom. következő héten is lesz tőzsde, meg alkalmazni fogom a felezés módszerét.:-), most már fog sikerülni fegyelmezettebben játszani.

#317627 Csilla76 Előzmény: #317606

nem, majd hétfőn megint eljátszák ugyanezt.:-) vagy a következő héten megcsinálják mindig, amikor a kormány valamit benyög:-)

#317609 Csilla76 Előzmény: #317597

a kérdés, hogy a sok bukó mellett, jön-e profit az egyszeri 10k-ból?

gyerek mellett nehéz benne ülni poziban huzamosabb ideig.

#317606 zeeh_ Előzmény: #317595

A héten egész jól bejöttek eddig a megérzéseim BUX-szal kapcsolatban.

Visszahúzzák, úgy néz ki, de azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy hirtelen azt mondták magukban, hogy elég volt és befejezik az öntödét.

#317599 Alex74 Előzmény: #317596

arra gondolok, mint ma volt. olyan gyorsan fordult 110 környékéről, hogy öröm volt nézni. egy ilyen rövidet szeretnék csak.

#317597 Ricsi Előzmény: #317595

Csilla kedves, már kérdeztem, de akkor sem kaptam választ.

Neked mi a célod? Pár naponta fogni 50-100 pontot, vagy egyszer benne lenni egy 10K-s elmozdulásba?

#317596 Ricsi Előzmény: #317594

Én ott épp tovább bővítenék, de kinek a pap, ...

Ha adják a piacunkat, akkor azt nem 1 napig fogják. Mert ez az MNYP pénz be van számolva. Ezt nem hiszem, hogy eltörlik, akkor meg nekik mindenképpen pénz kell...

#317588 zeeh_ Előzmény: #317581

Bazzeg, ha ezek záróra visszahúzzák BUX-ot, én nem tudom, mit fogok mondani...