Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: Csendes elmúlás

#317920 Amatoregy Előzmény: #317911

Már elértem valamit. :-D. Viszont ha senki se ir, akkor mit fogunk olvasni. Ráadásul azt két féle modon lehet. Bejelentkezve vagy anélkül. Vissza térve az eddigiekre nem mindegy hogy valaki naposon vagy m5-on kereskedik. Egyiken a 150 pippet el kell tenni a máriknál a sl is több.

#317917 Amatoregy Előzmény: #317911

Már elértem valamit. :-D. Viszont ha senki se ir, akkor mit fogunk olvasni. Ráadásul azt két féle modon lehet. Bejelentkezve vagy anélkül. Vissza térve az eddigiekre nem mindegy hogy valaki naposon vagy m5-on kereskedik. Egyiken a 150 pippet el kell tenni a máriknál a sl is több.

#317916 Amatoregy Előzmény: #317911

#317911 lackok Előzmény: #317887

Nekem sincs kedvem állandóan írogatni, hogy BULL van mire a tömeg nekem esik, hogy "Nem...nem..shortolni kell az Elliott 127. hullám miatt."

:)

G20

#317902 -sabe

Finance ministers from the G20 leading economies have agreed reforms of the International Monetary Fund

#317901 karakter Előzmény: #317887

Én igazából akkor olvasom az oldalt amikor kereskedési szünetem van.

Ennek az oka alapvetően az, hogy ne zavarja meg az elképzelésemet mások véleménye..., még nem vagy elég erős, hogy ne bizonytalanítsatok el! :-)

DE sokat tanulok az írásokból, főleg azért , mert én alapvetően csak TA alapján gondolkodom és az egyéb okfejtések csak építenek bennem.

A TA alapján pedig,...hát két fórumtársunk adott "konkrét" támaszt : Balogh Laci a mozgó átlagjaival EMA 5; EMA25 és EMA125,...valamint archenius a különböző idősíkú CCI-vel és a chart kereskedést lehetővé tevő pipkohó-val....

Szóval én úgy érzem, ha a TA-hoz szólnék ezek alapján akkor más tollával ékeskednék....

Ezért vagyok pl. én passzív....

DE az oldalon ezt a topicot olvasom. Szerintem nagyon jó és kultúrált.

Remélem mások nevében is írtam. Tehát lendület! :-)

Barátsággal és Tisztelettel:

Ádám

#317889 hAliG Előzmény: #317887

Így látom én is :(

A kemény mag az aki írogat, de sokszor vannak olyan időszakok, hogy alig születik hozzászólás. Talán régebben azért is volt nagy pörgés, mert ugye a mélypont után (2009.03) a kereskedésnél is pörgés volt, szinte naponta voltak rallyk.

Nem szeretném, ha kihalna a fórum, mert itt sokkal kulturáltabban lehet beszélgetni és valahogy nem találták meg az idióták (meg ha meg is találják, akkor ki vannak közösítve)!

Lehet nem ismerik az oldalt az emberek? Google-ban keresőszavakkal nem nagyon találni rá, mint pl. tőzsdei fórum, pénzügyi fórum, stb.

Nekem anno még az index.hu-n árulta el a címet, ha jól emlékszem Zabás :)

Csendes elmúlás

#317887 Amatoregy

Hét végén egy kicsit nosztlagiáztam. Bele-bele olvasgattam a régebbi topikokba, megnézegettem, hogy hol ki és hányszor szólt hozzá.

Mondjártok mindenki ennyire elfoglalt lett vagy

el kezdődött a fórum csendes haldoklása. Vagy csak mindenki az M1-en trédel? ( :D )

Most nem arra gondolok, hogy ki milyen gyakorisággal szól hozzá, hanem arra, hogy fórumonként 3-4 ember (vagy kevesebb) irogat.

És lassan már tényleg kezd eltávolodni a szakmai vitáktól és hozzászólásoktól. Más fórumokat olvasgatva úgy tűnik, hogy máshol még vannak ilyenek. (Meg mondjuk bicskanyitogatóak is...)

Szóval ti hogy látjátok?

Re: nincs cím

#317815 blackmarket Előzmény: #317431

eur/chf kitort , long nyitva ket reszletbe

1.3502 es 1.3535

kicsit keson nyitottam de egyszeruen nem hittem benne

chf vissza erosodeserol megvagyok (voltam) gyozodve

TA gyozott

minden idosikon MACD felfele

us/chf, hasonlo, ugy hogy abban szinten hasonlo longok nyitva

stoppok 0-ba

2010 09.22. "Tehát lenn…

#317431 Roller

2010 09.22.

"Tehát lenne egy ilyen verzió :

Targets : GBPUSD 1m 1,60, 3m 1,50

Targets : EURUSD 1m 1,38, 3m 1,28

Targets : EURJPY 1m 122, 3m 115

Targets : USDJPY 1m 85 , 3m 85"

Sajnos csak az eurusd jött be. :(((

Akkor az új targetek:

EURUSD 1m 1,30 3m 1,15

EURJPY 1m 122 3m 109

USDJPY 1m 85 3m 92

USDCHF 1m 1,0200 3m 1,1100

Re: EURUSD

#317203 blackmarket Előzmény: #317199

koszi!

ambar ettol a sok lengyel szovegtol kivagyok,

legalabb, egy angol nyelv valasztot tehetnenek ra:-(((

Re: EURUSD

#317061 Atticus Előzmény: #316751

Érdekesség, hogy a jen-index ma érte el azt a szintet ahonnan legutóbb interveniáltak.., az érdekes az benne, hogy ez csak az indexen látszik, külön-külön a párokon nem.