Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#31751 Kissherceg Előzmény: #31749

brutál... :( Kanada az más dimenzio... pofátlanság, hogy indulhatnak... Vmi galaktikus hoki versenyen a helyük... Oroszokkal...

Re: nincs cím

#31749 Kardj Előzmény: #31686

Kanada Magyarország 9:0 Ez nagy különbségnek látszik de jók voltak a srácok nagyon nagyon

szépen hajtottak.

Re: SZLOVÁKIA- MAGYARORSZÁG JÉGKORONG VB

#31557 Kardj Előzmény: #31553

:D :D :D köszi:D maradjunk abban h örülök h ti is olyan jól szórakoztatok mint én :D

#31548 Kardj Előzmény: #31547

:D Köszönöm de semmi extrát nem tettem csak leirogattam azt amit éppen gondoltam a mecsről

#31547 Alter Előzmény: #31535

Ez hihetetlen volt,amit itt megcsináltál.Nem vagyok tv közelben -amúgy is ritkán nézem - csak úgy belecsöppentem a közvetítésedbe és magukkal ragadtak a kétperceseid.Nem is értem hogyan,de idevarázsoltad a meccs levegőjét,az izgalmat,ahogy szorítasz a csapatért,akik nagyot küzdenek.Lehet,hogy ez médiatörténelem lesz,amit csináltál.De hogy nagy volt,az biztos-csak ámulok:Szép volt,fiú(k)!..............Nagyon jó hely lehet ez a Magyarország!.......... :)

#31545 picirigo Előzmény: #31543

Olyan városban lakom, ahol magas szinvonalon folyik a hoki! Több válogatott játékost is ad a csapatunk.

Ekkora meccset, én még életemben nem láttam!!! Nem jutok szóhoz, és a nemzeti öntudat feléledt bennem!!!

Az egyenlítő góloknál könny szökött a szemembe...nehéz ezekről a pillanatokról mit mondani, de ma este jó volt magyarnak lenni!!!

És a közönség!!!...hihetelen volt!

Még gratulálni sem tudok, mert az nem tudná kifejezni, mennyire hálás vagyok ezért a teljesítményért!

Csodálatos volt!

Ui.: Délutáni Kan-Feh. Orosz meccsen elhangzott, h Kanadában több fedett jégpálya van, mint nálunk igazolt játékos!!!!

#31542 Kardj Előzmény: #31540

du-n vmikor de sajna azt nem láthatom mert ahol leszek ott nincs sport 1 no de még két hét a vb majd megkukkoljuk a többi meccset is.

Érdekes volt látni h a szlovákok nagyon de nagyon örültek h be tudták löni a negyediket, és tényleg tisztelettel jöttek oda a végén gratulálni.

#31541 Atesz11 Előzmény: #31538

A vasárnapi is este lesz?

Mert jönnék ismét a közvetítésre!:))

#31540 Chaby Előzmény: #31538

nagyon jó volt olvasni :)

kár hogy nem lett legalább X :(

vasárnap mikor lesz a meccs?

#31537 Kardj Előzmény: #31535

Tényleg egy nagon nagy meccs volt Szuper több mint 90% l védett igen srácok ezt kell csinálni menni szántani a pályát éés hajráá hajrááá nagyon szép volt nagyon széép

eddig az volt a kérdés h benn maradunk e de szerintem igazán ezek után nem lehet kérdés h a srácok megérdemlik h itt legyenek ezek között a csapatok között

#31536 Atesz11 Előzmény: #31533

Szép volt fiúk!:)

Azért jó lett volna a döntetlen.

Köszi a kommentárt,élmény volt:D