Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#315771 Tom Taylor Előzmény: #315766

Valaki látott már a cég által kiadott közleményt a különadóra vonatkozóan? A cégvezér meg se szólalt még vagy csak én siklottam el felette?

Re: A Deutsche Telekomnál is a magyar válságadó a téma

#315227 filter Előzmény: #315208

Figyelgessed csak figyelgessed....én meg venni fogom. :)

#315208 banyaiz Előzmény: #315164

Kerülgetni, vagy messziről elkerülni még egy darabig? :D

Nehéz ügy ebben az abszolút bika hangulatban ennyire gyenge, na figyelem azért.

Naposon az RSI utoljára …

#315145 Tom Taylor

Naposon az RSI utoljára a WTC elleni támadás idején volt ilyen alacsony.

#315123 banyaiz Előzmény: #314539

Kerülni kell azt mondod?

Csábítgat engem ezen az árfolyamon, de egyelőre ülök a kezeimen.

Szeretem ezt a papírt igaz alig üzleteltem vele elmúlt évek alatt, de eddig még nem hagyott cserben.

#314901 fordgtshelby5000 Előzmény: #314835

Azért abban egyetérthetünk-hpgy legalább olyan hiteltelen,mint a maszopos selejtek!!!de ott legalább a spekitőkét hagyták dolgozni...szvsz sz

#314856 Tom Taylor Előzmény: #314855

Éreztem, hogy ezt a több mint 200k -t oda fogják adni neki

#314835 Ibiza Előzmény: #314833

azért ne legyetek már gyerekek.. azt gondoljátok minden terv nélkül csak történnek a dolgok..

8év tervszerű rablás és rabszolgásítás alatt meg csak a süketség...

580 alatt begyorsul..de …

#314834 Ibiza

580 alatt begyorsul..de 580nál sok vevő is van sztem

#314833 fordgtshelby5000 Előzmény: #314713

JP !

meglátjuk-de a deviza jó értékmérő lesz szvsz--már szépen gyengülget amit nem bánok jelentős eur készletem miatt---ha megtámadják-és miért is ne tennék meg----lesz a huf réssel egyből 285.....és onnan már mindenkinek fájni fog-a devizahitel törlesztés miatt----tartom-a fityisznek fingja sincs a makroökonómiáról---középsuliban egy ország gdp megtervezésénél-ha csak a bevételi oldalt preferálod ---egyest kapsz----ez tény-mert tudom,hogy mi a tanrend ott.

#314713 JP Előzmény: #314682

Fordy!

Valóban, szinte semmi ellen sincs biztosíték. Azt meg csak feltételezhetjük, hogy orbánék mérlegeltek a következményekről. Kis emberekként csak bizakodhatunk....s aki tud meg tartalékol, spórol,hogy nehezebb vagy jobb időkre több legyen. Ez a szitu és alkalmazkodni kell.

Filter!

Biztosan nem tudhatom mire költik a pénzt, de csak ismételni tudom magam, némileg pontosítva: akkor dőzsölésre kellett, egy olyan időszakban amikor a hitelpiac, a globális pénzmozgás úszott a likviditásban, és recessziónak kevés jele volt a fejlettek és a fejlődőek közt. Ma már jóideje, vagyis még, más a helyzet. Ezért is gondolom, hogy most másra kell, de legalábbis kellene, hogy másra kelljen. Ha tévedek, akkor négy év múlva jobbikos kormányzás lesz....de politikai fejtegetésekbe nagyon nem mennék bele.

#314712 filter Előzmény: #314691

A Magyar Telekom és a Mol fizeti be a legtöbb adót

Az Opten Kft. kimutatása szerint nem a kereskedelmi, az energia- vagy a távközlési szektor a legjövedelmezőbb ágazat. Az első három helyen a szerencsejáték, a szennyeződés-mentesítés és egyéb hulladékkezelés, valamint a humán, illetve állategészségügyi ellátás áll. A most megadóztatott ágazatok közül az első tízben egyedül a távközlés szerepel: a hetedik helyen. A Financial Times véleményrovatában megjelent írás "dermesztőnek" nevezte az adóztatást az üzleti életben.

http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20101016-a-magyar-telekom-es-a-mol-fizeti-a-legnagyobb-reszt.html

Megint csak azt nem értem mi alapján választották ki a jelenlegi adózókat?

#314691 fordgtshelby5000 Előzmény: #314685

Közgazdászként-immáron 25 éves tapasztalattal-tartom és mondom--amit most tesz orbáncka az öngól hegyek....amíg a kiadási oldalon nem lesz rend---addig a feneketlen kút esete forog fenn----a gdp-nk 21%-a szociális kiadásra megy el--stb-stb...a szükséges állami közszféra dolgozóinak a fele is elég lenne stb-stb---ez már egy másik topic témája. szvsz sz.

az összes nagy hozzáadott értéket előállítani tudó iparág haldoklik---miről beszélünk????