Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#313460 Csilla76 Előzmény: #313442

hol vannak azok?

neked honnan van short?

"5050 óta egy rést sem töltöttünk vissza,nehéz lesz így beszállni..." ok ,megvan. ezt te írtad-idéztem.

#313452 wizes Előzmény: #313410

Stopok kiütöttek 810-en és 770-en.

Mára befejeztem aszem, el kell mennem.

Pákok!

Reggel beírtam mit várok, eddig az lett, persze nem aszerint cselekedtem, mert 890-en ki kellett volna szórnom úgy hogy oda beállok eladásra.

Ez van, de még így is meg van a mai előírt penzum.

Kezdek beszigorodni magammal.

;<))

#313450 Alex74 Előzmény: #313440

Erre számítva én is adtam még rá, de azt hiszem ennyi, többet nem piszkálom.

#313447 Hathor Előzmény: #313418

Lyonell barátod, hogy áll a DAX, Hati több ezer Kt.s shortokkal?

Nem irigylem, ezt nem lehet finanszírozni, én sem várok már. Kivágok mindent ami ellenem megy most már.

#313446 Ibiza Előzmény: #313440

:) megelőződ a korod.. nálam is van beleveszek valamibe mert számomra logikus az emelkedés..és csak napok vagy 1 hét múlva jön be a gondolat.

OTP-t a shortos liqvidálások kötések húzzák sztem.. ezt 5350 felett vártam..

#313442 Waszeitung Előzmény: #313437

Ha jól csalódom most van kitörés visszateszt...de nézhetjük úgy is hogy állkitörés megvolt :D

Passz,amíg Oti egyet sem tölt be a hátrahagyott négy résből addig nem nagyon lehet korrekcióról beszélni...

#313440 Hathor Előzmény: #313424

Itt a kitöréseket veszik meg, meg a FED dumát, telekomban meg kiszállási hullám van, átszállás OTPbe. Ezek tolták az árat fel. A válságadók nem tesznek jót. Telekomban 300fő leépítés is van. Profitok így is csökkenek, OTP fair értéke fölött vagyunk.

Most dupla csúcsra játszok azt még megnézem. Most nézem hogy amit jeleztem S&Pben; dupla aljat azt teljesíti .. sok az összefüggés, de hazánkat nem tudom összekötni ezekkel a lemaradásokkal, megtépésekkel, beadásokkal, hírekkel...

Nem lehet itt kereskedni normálisan. beléptem 23Knál longba erre számítva. 22K ig leütöttek kivertek a poziból, most meg itt vagyunk...

áhh

Lassan átrakom erre a gépemre a képet, és mutatom SPt mi a gondolat.

#313436 Csilla76 Előzmény: #313414

Szia, én képzeld pont előtte 500 on álltam és kivettem az ordert, pedig ott tudtam volna fordulni és már pluszban lehetnék..mindegy. még tartom a shortot, és azon gondolkodok, hogy 650-re felhozom, aztán ott kellene fordulni. akkor még utána longolhatnám egy darabig.

#313414 Hathor Előzmény: #313411

Telekomból kivonták a pénzt és betolták OTPbe, de nem tudom mire, ennél többet nem ér már nekem sem. Mind a kettőt érinti az adó. Válságadó, bankadó.

OTP eddig sem tudott eredményt mutatni fel. Nyugati húzásra megyünk..

#313411 Hathor Előzmény: #313410

Nézem, hogy USA dupla csúcs gyanús és elliott B ponttal egyezik, sőt ott van hetes 200as, meg havi 50-es

1210ig bezárólag.

Tegnapi zárásom nem volt kár egyelőre, csak kellett volna fordítanom is :)

Akartam reggel venni egy 100as pakkot, de nem volt annyi a könyvben, most meg már nem veszek 880nál mára, még a nyitóban sem fogyott 100konti

indi 23,750 ( otit nem …

#313402 wizes

indi 23,750 ( otit nem tud adni)

magasabbra vártam.

:(

#313386 Waszeitung Előzmény: #313382

Kb hasonlóra számítottam a tegnapi hambi zárás után,amerókát nem húzták ki teljesen,a végén visszaejtették hogy ma tudjanak a futikkal tovább eszetlenkedni,esetleges sc után korrekciót várok vagy inkább vágyom :D

Normál bezúgásra is nyitott vagyok...