hol vannak azok?
neked honnan van short?
"5050 óta egy rést sem töltöttünk vissza,nehéz lesz így beszállni..." ok ,megvan. ezt te írtad-idéztem.
hol vannak azok?
neked honnan van short?
"5050 óta egy rést sem töltöttünk vissza,nehéz lesz így beszállni..." ok ,megvan. ezt te írtad-idéztem.
Ügyes, Gratulálok.
sok sok chartot kell megnéznem, azokat áttekerem most.
Stopok kiütöttek 810-en és 770-en.
Mára befejeztem aszem, el kell mennem.
Pákok!
Reggel beírtam mit várok, eddig az lett, persze nem aszerint cselekedtem, mert 890-en ki kellett volna szórnom úgy hogy oda beállok eladásra.
Ez van, de még így is meg van a mai előírt penzum.
Kezdek beszigorodni magammal.
;<))
Erre számítva én is adtam még rá, de azt hiszem ennyi, többet nem piszkálom.
Lyonell barátod, hogy áll a DAX, Hati több ezer Kt.s shortokkal?
Nem irigylem, ezt nem lehet finanszírozni, én sem várok már. Kivágok mindent ami ellenem megy most már.
:) megelőződ a korod.. nálam is van beleveszek valamibe mert számomra logikus az emelkedés..és csak napok vagy 1 hét múlva jön be a gondolat.
OTP-t a shortos liqvidálások kötések húzzák sztem.. ezt 5350 felett vártam..
Ha jól csalódom most van kitörés visszateszt...de nézhetjük úgy is hogy állkitörés megvolt :D
Passz,amíg Oti egyet sem tölt be a hátrahagyott négy résből addig nem nagyon lehet korrekcióról beszélni...
Itt a kitöréseket veszik meg, meg a FED dumát, telekomban meg kiszállási hullám van, átszállás OTPbe. Ezek tolták az árat fel. A válságadók nem tesznek jót. Telekomban 300fő leépítés is van. Profitok így is csökkenek, OTP fair értéke fölött vagyunk.
Most dupla csúcsra játszok azt még megnézem. Most nézem hogy amit jeleztem S&Pben; dupla aljat azt teljesíti .. sok az összefüggés, de hazánkat nem tudom összekötni ezekkel a lemaradásokkal, megtépésekkel, beadásokkal, hírekkel...
Nem lehet itt kereskedni normálisan. beléptem 23Knál longba erre számítva. 22K ig leütöttek kivertek a poziból, most meg itt vagyunk...
áhh
Lassan átrakom erre a gépemre a képet, és mutatom SPt mi a gondolat.
ha vissza is korrigál egy nagyobbat, az meddig jön le szerinted?
Szia, én képzeld pont előtte 500 on álltam és kivettem az ordert, pedig ott tudtam volna fordulni és már pluszban lehetnék..mindegy. még tartom a shortot, és azon gondolkodok, hogy 650-re felhozom, aztán ott kellene fordulni. akkor még utána longolhatnám egy darabig.
Szinte mindegyik blue kapot a nyakába különadót,de ez csak jobban hergeli őket :D
Telekomból kivonták a pénzt és betolták OTPbe, de nem tudom mire, ennél többet nem ér már nekem sem. Mind a kettőt érinti az adó. Válságadó, bankadó.
OTP eddig sem tudott eredményt mutatni fel. Nyugati húzásra megyünk..
Nézem, hogy USA dupla csúcs gyanús és elliott B ponttal egyezik, sőt ott van hetes 200as, meg havi 50-es
1210ig bezárólag.
Tegnapi zárásom nem volt kár egyelőre, csak kellett volna fordítanom is :)
Akartam reggel venni egy 100as pakkot, de nem volt annyi a könyvben, most meg már nem veszek 880nál mára, még a nyitóban sem fogyott 100konti
Elnéztem a rajzot, mégis vagyok ma. Mondjuk így sem könnyebb...
Ha kitorunk es ott is maradunk, legkozelebb shorttal 25K probalkozom...
Kb hasonlóra számítottam a tegnapi hambi zárás után,amerókát nem húzták ki teljesen,a végén visszaejtették hogy ma tudjanak a futikkal tovább eszetlenkedni,esetleges sc után korrekciót várok vagy inkább vágyom :D
Normál bezúgásra is nyitott vagyok...