Admiralmarkets.hu kereskedöí kalkúlator sp500
Vagy egy remek kis script-el ami nekem van...:) Csak odahúzom a scriptet az árszinthez és az összes pozimnak odaállítja a STOP-ját.
Meta Tréderhez kérnék segítséget, megadott stopszínteket hogy tudom módosítani ? Előre köszönöm
Lehet, öregszem... :DDD
De dupla vagy semmi alapon játszathatok és erre gondoltam.
Felveszek egy nagy pozit. ha elbukom akkor visszakapom a pénzem. Ha meg nyerek akkor kifizetik. Erre gondolj.
és ekkor nem biztos, hogy mikrolotot nyomtnék, hanem 1-2 lotot. Ha bejön nyerek, ha nem akkor kiszállok nullában a napvégén. Olyan mintha demóznál nem? :DDD
Végiggondoltam. A te elbukott 250-ed végig náluk volt mert veszteségben volt a pozid az ő árfolyamjegyzésük szerint, vagyis nem volt benne kockázatuk. Jegyzik neked a real árat ami szerint buktában vagy. Ha nyerőben vagy akkor már érdemes külső forrást bevonniuk, hogy ki tudjanak fizetni, tehát lefedezik egy rendes valós piaci ECN brókernél a nyereséges pozik nagy részét. Ez régóta így megy. Már a Livingstone könyvben is voltak bróker irodak akiknél valójában te csak fogadást kötsz. Azt ne gondold, hogy a te microlotodat minden egyes alkalommal jegyzik egy ellenlábbal az éles piacon is. Házon belül elintézik.
ezt nem értem. sima deviza párokra is lehet kötni ha jól emlékszem....
vagyis ez nem cfd.
De gondold végig.
Ketten jelentkezünk 250-250 k-val.
Én elbukom az egészet, te nyersz 30 k-t.
A 30 k a tiéd marad, nekem meg visszaadják a 250 k-t.
Mivel CFD kereskedés folyik náluk szerintem csak a nyerő trade-ket fedezik le az éles piacon, a mit lehet házon belül párosítanak. Vagyis a vesztes trade-ek vesztesége is házon belül marad, gazdagítva őket - vagyis nekik nem okoz semmilyen veszteséget azt visszaadni....:) Viszont rengeteg számla nyílik így náluk.
Ez szinte minden nem "ECN" brókernél így van....
Kiváncsi vagyok, ha több ezren lenulláznák a számlájukat mit szólnánka... :DD
"Újra eljött a nap, amikor Ön a tőzsdén biztosan csak nyerhet!
A nagy sikerre való tekintettel újra felkínáljuk Önnek ezt a lehetőséget: legyen részese Ön is az élménynek október 21-én csütörtökön, a Zéró Rizikó Napján!
Ezen a napon a MarketStar online kereskedési rendszeren a tőzsdézéssel keresett profitot megtarthatja, a veszteséget pedig mi álljuk Ön helyett. A számlanyitás minimális összege a Zéró Rizikó Napja alkalmából csak 250.000 Ft!
Ehhez csupán ennyi a tennivaló:
* Töltse le a MarketStar platform demó verzióját (wwww.marketstar.hu)
* Nyisson egy számlát, minimum 250.000 Ft-tal. A számlanyitás ingyenes.
* Jelentkezhet ingyenes kiscsoportos oktatásainkra a MarketStar Tőzsdeiskolában, ahol munkatársaink megismertetik Önt a platform használatával és a piacokkal.
Ezek után pedig október 21-én üljön rajtra készen a számítógép előtt!
Ne feledje, ez a Zéró Rizikó Napja - jelentkezzen azonnal a nyerő pozícióba! Részletekért kattintson ide: http://www.budacash.hu/marketstar/zeroriziko
Kellemes és profitban gazdag tőzsdézést kívánunk!
MarketStar - Tőzsde Mindenkinek
szolgáltatója a Buda-Cash Brókerház Zrt.
1118 Budapest, Ménesi út 22.
+36 1 235-1541, 235-1580, 235-1576
info@marketstar.hu
www.marketstar.hu
A Zéró Rizikó Napja akció 2010. október 21-én 9.00-17.30 között tart, a MarketStar online kereskedési platform éles számláján, minimum 250.000 Ft egyenlegösszeggel. A nap végi zárás egyenlegét alapul véve a napi nettó veszteség az ügyfélszámlán jóváírásra kerül. Az akció további részleteiről és feltételeiről további tájékoztatás a Részvételi Szabályzatban található.
"
Igen, és ha netán dt-re tetted a vételt és nem adod el aznap, zárás után levonják a különbözetet is.
Hello, petiben amikor adok-veszek -mondjuk ótépét-, azonnal levonják a brokidíjat?
Én se jártam még így szerencsére, csak mint elméleti lehetőség merült fel bennem, mert erről még nem nagyon láttam cikket sem sehol. Nekem nagyobb bizalmam van olyan cég iránt, ami mögött áll bank, aztán persze ez lehet, hogy semmit nem jelent, ha az adott bank egyszer lehúzná a redőnyt.
Megtaláltad a pénzedet a PETI-be?
Home Brókering alatt mindent megtalálsz a számláddal kapcsolatban.
Én még nem jártam olyan helyzetben, de a Tesco csak nem adja a nevét anélkül, hogy ne nézett volna utánuk rendesen.
Itt van az oldaluk, meg tudod nézni:
http://www.randomcapital.hu/a_random_capitalrol_bemutatkozas.html
A számlavezetőjük a Keler. Szerintem az én ott vezetett számlámhoz nekik nincs hozzáférésük, így az ott parkoló pénz nem veszhet el. Bár ehhez nem értek, ha valaki jobban képben van elmondhatná hogyan működik ez.
A Random is tagja a BEVA-nak, azaz a befektető védelmi alapnak. Ez azért nyújt valamennyi garanciát, bár messze nem teljes körűt (azt hiszem 1 millióig vállalnak teljes gart, aztán már csak egy részére). Én amikor váltottam kerestem a neten éves beszámolót. Vastagon nyereségesek voltak már tavaly, a nagy növekedés pedig csak idén indulhat be náluk. Persze az Equitas után volt bennem egy kis fenntartás, de a Tescos megoldást látva megnyugodtam, mert akármennyire is nevetségesen hangzik sok ügyfelet hozhat. Meg ahogy nézem egyre több fórumban foglalkoznak vele, ez is jó jel. Lentebb olvastam a kedvezményes időszakról, és mintha rosszul írta volna valaki, mert a jelenlegi kedvezményes díjszabás 2012 decemberig, azaz még 2 évig érvényes!