Re: peti
Amatoregy Előzmény: #311300Kiváncsi vagyok, ha több ezren lenulláznák a számlájukat mit szólnánka... :DD
"Újra eljött a nap, amikor Ön a tőzsdén biztosan csak nyerhet!
A nagy sikerre való tekintettel újra felkínáljuk Önnek ezt a lehetőséget: legyen részese Ön is az élménynek október 21-én csütörtökön, a Zéró Rizikó Napján!
Ezen a napon a MarketStar online kereskedési rendszeren a tőzsdézéssel keresett profitot megtarthatja, a veszteséget pedig mi álljuk Ön helyett. A számlanyitás minimális összege a Zéró Rizikó Napja alkalmából csak 250.000 Ft!
Ehhez csupán ennyi a tennivaló:
* Töltse le a MarketStar platform demó verzióját (wwww.marketstar.hu)
* Nyisson egy számlát, minimum 250.000 Ft-tal. A számlanyitás ingyenes.
* Jelentkezhet ingyenes kiscsoportos oktatásainkra a MarketStar Tőzsdeiskolában, ahol munkatársaink megismertetik Önt a platform használatával és a piacokkal.
Ezek után pedig október 21-én üljön rajtra készen a számítógép előtt!
Ne feledje, ez a Zéró Rizikó Napja - jelentkezzen azonnal a nyerő pozícióba! Részletekért kattintson ide: http://www.budacash.hu/marketstar/zeroriziko
Kellemes és profitban gazdag tőzsdézést kívánunk!
MarketStar - Tőzsde Mindenkinek
szolgáltatója a Buda-Cash Brókerház Zrt.
1118 Budapest, Ménesi út 22.
+36 1 235-1541, 235-1580, 235-1576
info@marketstar.hu
www.marketstar.hu
A Zéró Rizikó Napja akció 2010. október 21-én 9.00-17.30 között tart, a MarketStar online kereskedési platform éles számláján, minimum 250.000 Ft egyenlegösszeggel. A nap végi zárás egyenlegét alapul véve a napi nettó veszteség az ügyfélszámlán jóváírásra kerül. Az akció további részleteiről és feltételeiről további tájékoztatás a Részvételi Szabályzatban található.
"