Ha csak akkora lesz az adó, hogy az osztalék kb szinten tud maradni, és lenyomják erről a szintről az árfolyamot, vennék belőle. Talán a héten lesznek konkrétumok tervezett különadóról.
Ha csak akkora lesz az adó, hogy az osztalék kb szinten tud maradni, és lenyomják erről a szintről az árfolyamot, vennék belőle. Talán a héten lesznek konkrétumok tervezett különadóról.
most figyelni kell és mikor kistoppolódik akkor kell nekünk venni!
Ez a technika esetek 99%-ban bejön :)))
Miért ? Érteni szeretném ha lehet :)
P.
vételezve.
csökken az osztalék és bejön az adó én akkor veszem.. 600-580-540 a terv.. utána ott rohadjon..
Köszi. Sajnos a cikkből nem derült ki számomra, hogy kormányzati részről miféle és milyen mértékü sarcról lenne szó.
Ha majd meglesz az egyeztetés is a távközlési cégekkel, ennek a szutyadéknak az árfolyama is fellélegezhet.
A távközlési cégek beruházásaikat látnák veszélyben egy új adó miatt
Bocs, ez a távközlési adó , az valami újdonsűlt felvetés valami PM vagy GM okostól? Még sehol sem olvastam róla, igaz nem is nagyon olvasgatok. Már másfél éve várok valami ilyesmit, ami a jól menő távközlési vállalatokat kicsit megfeji.
A távközlési adó ?
Bár összeget én még nem olvastam sehol csak annyit,hogy lesz.
P.
ez tovább vérzik 1000 sebből :(
650 majdnem megvolt :(
MTELEKOM60: Még nincs fordulat, de hamarosan heves mozgásra számíthatunk. Egy leszúrás jót tenne a longnak. Támasz csak 650Ft-nál van. Ellenállás a 675Ft. Fölötte tudna emelkedő trendbe állni. Fordulat lehetséges, ha a forgalom elkezd nőni.
Sziasztok!
Mehet még lejjebb a telkó szerintetek? Ahogy elnézegetem itt lehet az alja valahol. Bővíteném a pakkot, de a fene tudja.....
szvsz majd február végén bele kell ülni és áprlis végén oszalék előtt már 800 felett kitárazni.....én legalábbis ebben gondolkodom egyenlőre....még 5 hónap...
Nem akar ez a telkó menni....pedig a külön adót megúszta.
Megindulhatna ennek örömére.:)
ahogy most áll tényleg nem kellett volna :(