Nézzétek, ez a szűkülésbe simán belefér péntekre kiderül majd valami már, én továbbra is ráérek, addig is meló. Forgalom nincs, nincs mit bámulni most itt
Üdv.
Nézzétek, ez a szűkülésbe simán belefér péntekre kiderül majd valami már, én továbbra is ráérek, addig is meló. Forgalom nincs, nincs mit bámulni most itt
Üdv.
Én tudnám,de ki kellene pontozni minden egyes betűjét :D
Nehéz értékelni azt ami itt megy, ezt komolyan mondom
Szokásos játék, nyugat csorog le, mi büszkén fenn....
Jó reggelt, sziasztok:)
Yo reggelt!
Kösz. :)
Akkor mától minden reggeli meglátásod, esetleges napi irányt, chartodat várom mától minden reggel. ,-)
Kis érdekesség, hogy az amerikai piacok 71éve legjobb szeptembert zártak ebben a hónapban 8% emelkedéssel.
Fura, hogy közbe "mindenki" shortol itthon.
Sok sikert Neked a mai napra is!
Sziasztok! Nem voltam pénteken. Mennyi volt az sp zárásunkkor?
Bocsi, de a te elemzéseid tartom magasan a legjobbnak ( újabban a sajátom lyobb, o)) ;<))
Észreveszem: sokkkkmindent sokan nem vesznek észre és amit észrevesznek azt nem kéne észrevenni.
kb 10 felé fidelek. Tudom 20 kéne, aztán lassan rájövök: 3 elég.
Nagyon lapít minden, közbe felfele áll buxunk. Amennyiben meglesz a kilépés, adni kell egy esélyt a longnak, valahogy az az érzésem, hogy arra megyünk tovább, de megerősítést megvárjuk nyugattól, illetve a forgalmat itthon, mert ez a hónap gyengusz volt.
USAban a heti doji megállót jelezhet, az viszont nem támogatja longot, főleg bal váll tetővel egy magasságban kb. bár ma már minden lehet..
A várakozás a Fidesz nagyarányú győzelme... Szerintem ez így is lesz. Miért változna hétfőn bármi?
mostmár nem is utálom annyira a longjaimat!
Jó pihit!
Jogos,egy kép beszédesebb a dumánál :D
Az alsó emelkedő trendvonal azért van mert ott valós gyertyákról van szó,a középső viszont addig csak berajzolt párhuzamos nekem míg promt át nem töri szignifikánsan 23,6e-t és 24e körüli szintet nem ostromolja,addig nekem ez a történet shortos kb 23,8e-ig tartó hati szintig :D
Fenti sorok írója némi short pozival rendelkezik...