Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#310061 Hathor Előzmény: #310058

Nézzétek, ez a szűkülésbe simán belefér péntekre kiderül majd valami már, én továbbra is ráérek, addig is meló. Forgalom nincs, nincs mit bámulni most itt

Üdv.

Re: hl

#310018 Hathor Előzmény: #309824

Yo reggelt!

Kösz. :)

Akkor mától minden reggeli meglátásod, esetleges napi irányt, chartodat várom mától minden reggel. ,-)

Kis érdekesség, hogy az amerikai piacok 71éve legjobb szeptembert zártak ebben a hónapban 8% emelkedéssel.

Fura, hogy közbe "mindenki" shortol itthon.

Sok sikert Neked a mai napra is!

Sziasztok! Nem voltam pé…

#310014 Benjoe

Sziasztok! Nem voltam pénteken. Mennyi volt az sp zárásunkkor?

#309824 wizes Előzmény: #309821

Bocsi, de a te elemzéseid tartom magasan a legjobbnak ( újabban a sajátom lyobb, o)) ;<))

Észreveszem: sokkkkmindent sokan nem vesznek észre és amit észrevesznek azt nem kéne észrevenni.

kb 10 felé fidelek. Tudom 20 kéne, aztán lassan rájövök: 3 elég.

#309821 Hathor Előzmény: #309816

Nagyon lapít minden, közbe felfele áll buxunk. Amennyiben meglesz a kilépés, adni kell egy esélyt a longnak, valahogy az az érzésem, hogy arra megyünk tovább, de megerősítést megvárjuk nyugattól, illetve a forgalmat itthon, mert ez a hónap gyengusz volt.

USAban a heti doji megállót jelezhet, az viszont nem támogatja longot, főleg bal váll tetővel egy magasságban kb. bár ma már minden lehet..

#309816 Kezdő Előzmény: #309714

A várakozás a Fidesz nagyarányú győzelme... Szerintem ez így is lesz. Miért változna hétfőn bármi?

#309780 Waszeitung Előzmény: #309721

Jogos,egy kép beszédesebb a dumánál :D

Az alsó emelkedő trendvonal azért van mert ott valós gyertyákról van szó,a középső viszont addig csak berajzolt párhuzamos nekem míg promt át nem töri szignifikánsan 23,6e-t és 24e körüli szintet nem ostromolja,addig nekem ez a történet shortos kb 23,8e-ig tartó hati szintig :D

Fenti sorok írója némi short pozival rendelkezik...

#309745 big-ebuy Előzmény: #309742

‎"Minden reggel amikor felkelek, megnézem a világ leggazdagabb embereinek listáját. Ha nem vagyok rajta, elmegyek dolgozni." :))

jó nem:)