nézegetem a délután adatokat....eléggé optimista adatokat várnak odakinnt...ha csak kicsit is rosszabb lesz esés lesz a vége.
3 ból 2 -őt rosszabbra várok én.
a lakásadatokat, és a tartós fogyasztási cikkek rendelési állományát..
nézegetem a délután adatokat....eléggé optimista adatokat várnak odakinnt...ha csak kicsit is rosszabb lesz esés lesz a vége.
3 ból 2 -őt rosszabbra várok én.
a lakásadatokat, és a tartós fogyasztási cikkek rendelési állományát..
USA megyeget fel.forgalom nulla...adatokat megvárja mindenki.
oké nem bántasz meg,esésre nagyobb esélyt láttam,1072 re vártam sp-ét de gyanús lett tegnap az 1124 fölé zárás,,..
így változik a kép,jeélenleg long inkább mint short.De ahhoz hogy long is maradjon,amerikának lefelé kell nyitni nem felfelé,és tartani a szintet amit tegnap bezártak.
Igen, csak amit mondasz, az azert veszelyes, mert hozhatja az allamcsodoket, a fogyasztas visszaeseset, amibol a cegek sem fognak jol kijonni. Pl. bankok.
bocs most látom ez szegény bux1012 topik..
sztem ma az új lakás eladás rosszabb lesz.. talán esik egyet a piac..péntek is van.. de megveszik vsz az esést..
4körül bux lekonyul.. zárásra felkötik..
Nem akarlak megbántani,de idáig kevés tipped jött be....pedig csak az irányt kell eltalálni,bocsi :D
vazz skacok,ha amerika lefelé nyit kapásból,visszateszteli az 1124,1127,akkor über bull lessz a jövő hét sajnos.
ne aggódj a pénzemberekért..a kihelyezett pénz mindig bejön..max nem törlesztés formájában..Van helyette politikai kapcsolat befolyás..befolyás a pályázatokra..ásványkincsek igérvényei.. információ..
A cérna elszakadást akkor láthattad amikor a lehmant lejátszották.. (nálam ez tervezett cérnaszakadás volt de tény a többség nem volt benne)adtak mindent amit tudtak..főleg a sztyeppei papírokat..mint pl minket..
A cégek a válságból jól jönnek ki..csont nélkül elbocsájthattak embereket.. visszavettek béreket.juttatásokat... nől a hatékonyság..
A gazdaságok kezdenek magukhoz térni..de a cégek nem fogják visszavenni az elküldött embereket..mert tetszik nekik ez a hatékonyság.. mint a jó háziasszony most gyüjtögetnek..pénzt.. majd ezt fogják befektetni..pl srv-re ami jó mert azt gondolják középtávon jó befektetés saját cégük.. vagy aqvizícióra..
Pl DBank Postbankos befektetése nálam jó jel..a piac még is negatívan reagálta..
Jó jel mert jelez egy folyamatot ( nyílván csináltak üzleti tervet vagy pár számítást egy kockás lapon) ügyfélkőrt vettek..a szinergiákat kihasználhatják.. a párhuzamos dolgokat (bér és munkaügy,admin..stb...) összevonják a meglévővel..
Elmondom, mit mondott a brokim.
Vannak itthon cégek, amik kihasználják, ha nagyon magas vagy alacsony a KT, megjelennek itt és a prompt piacon, és csak marzsra dolgoznak. Hetek óta nem látta őket, a qtyát sem érdekli a piacunk. Ez az igazi baj, és így annyi lehet pl a KT, amennyi kialakul. Nincs senki, aki reális mederben tartaná.
6,7% KT mellet sem tud menni, azért szégyen ez az optimizmus ezzel a volumennel :)
Forgalom ezzel lesz,csak profit nem :D Egy raklappal átveszek én is....
Nah látom függőleges kilövés van mindenhol!
Ingyen sör - Amerikában megvalósul
Ingyen sörrel próbálja erősíteni a Budweiser forgalmát az USA-ban a sörmárka gyártója.
Én a long 2/3án spekizek reggel óta: dobni!
A jó 23130-as kiszállót elaludtam.
300 ponttal csökkenne a kt én is szívesen zárnék mindent :D
jól tetted, egyenlőre se a short se a long nem biztos! beszállni meg rávenni ill. adni mindig lehet :)
Bezártam a shortok ötödét. Igazából nem tudom, miért, de jó ötletnek tűnt :D
Nekem sem.
Volt amikor meg aláraktam, hogy nem tudta lekereskedni, és nem vettem észre: odébb írtam.
Akkor meg ráfizettem.
Volt amikor olyan stopot raktam be ami azonnal érvényesült kidobtam bukóban, nehéz a tréder élet!
;<))
most már 5x megnézem mit írtam be, és ha tutira rögtön venni vagy eladni akarok akkor piaci, ott nincs szám nincs tévesztés!
o)
Csillának: jó német adat 10sec tartott, usa is ilyen.
Felszúr, leszúr oszt annyi.
most emelkedik jó irányban vagy, úgy tűnik...egy pár percig:-)
Dowban még el tudok képzelni 10620ra egy fibot,de Sp-ban mit látsz azt nem tudom...mindenesetre futikat gyötrik fel.
Csókoltatom a 350kt-t és azt hogy nem tudunk 1 óránál többet 23e alatt lenni.
én abbahagytam..tegnap már bukóban voltam, és inkább kiszálltam, mert követhetetlen..nincsen értelme és iránya az egésznek.
majd októberben folytatom. addig meg pihenek és figyelek. megnézem külföldöt is.
szerintem sok embernek lett tele a pohár, és nem csinálnak inkább semmit, mert ezzel nem lehet kezdeni sokmindent.