Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ELADÓ Ingatlanok

Re: ELADÓ GÖDÖLLŐN NEMESI KÚRIA!

#307286 Ozzy_ Előzmény: #307281

Ilyet ritkán mondok, de itt igazad van.

Szerintem Hathor jó a szakmájában, de itt téved.

#307281 Ibiza Előzmény: #306783

"mert a fogyasztók nem fognak mindaddig költekezni, amíg megtakarításuk nem kamatozik. "

furcsa lenne..ha alacsony a kamat akkor fektetnek be..ha magas akkor inkább takarékoskodnak..

#307218 Hathor Előzmény: #307216

Jelen esteben azt kéne tennem, ki kellene mennem Budaörsre, naphosszat kéne járkálnom, érdeklődnöm, kersgélnem, kapcsolatokat szereznem, azok között le kellene válogatnom az ingatlanokat, ami a Te keresési feltételednek megfelel, a legnehezebb, hogy árban is megfeleljen, mert a vevő olycón akar venni, eladó drágán adni. A tulajtól megbízást kell szereznem, akinek munkadíjat kell fizetnie nekem, hogy neked ne kelljen és neked találjak ingatlant. Mint tudjuk az emberek 80%-a azt mondja ingatlanos ne.

Itt is vannak kollégák, aki azt vallják ingatlanos nérlkül.

Nem kell részleteznem mit kérsz tőlem pár sorban.

Soraidra nem tudtam így eleget tenni. Sorry, ha hallok valamit szólok, eddig nem hallottam.

Megkérdezem közbe Te miért nem találtál magadnak eddig? Ha nem talátál én hogyan szerezzek megbízást a nem létezőre?

Köszi a figyelmet!

Üdv.

#307216 Hathor Előzmény: #306825

Akkor annyit fűzök a kereséshez, hogy a világ legnehezebb dolga!

Vagy Te mint magánszemély, aki az ország összes közvetítő, magánszemély hirdetéséd látod, nyilván így van.

Vagyok én, aki Budapesti lakóingatlanos.

Te nem találsz az összes iroda kínálatában, tőlem ingatlanostól azt várod kínáljak.

Rendben, de arra nekem kell megbízást szereznem, amit Neked kínálok, mert egyébként puszira dolgozom. Ezt gondolom érted.

Úgy jut(hat) megfelelő ingatlanhoz egy érdeklődő, ha megbíz valakit a kereséssel, azért felajánlja a keresési munkadíjat.

Kereső szerint mennyi esélye van egy ingatlanközvetítőnek, ha kap egy soros keresést e-mailben, hogy ezt keresem.

Erre azt lehet reagálni, ha van az adatbázisomban küldök ajánlatot. Mivel nem vagyok Budaörsi közvetítő, nem is területem, így nincs az adatbázisomban, de sajnos kollégáimnál sem találtam megfelelőt. Ha van kollégáimnál azt küldöm, de valszeg ugyanaz, amit már egyébként is felfedez az ügyfél az internetes adatbázisokban.

Mennyi időt tölt el egy magánszemély álmai ingatlanának megkeresésére?

Én két évig kerestem megfelelő telket kerületünkben, ami csendes utcában van, nem putris a környék, nem állnak sufnik, tűzfalak a telekhatáron.Nincs rossz szomszéd, takaró ház, jó legyen a fekvés, ne legyen völgyben, dombtetőn, benapozottság, közlekedés, összközmű.

Ne tartsanak állatot a szomszédban, de kocsma se legyen a környéken stb..

Kb. ilyen kritériumaim voltak és az is egy bizonyos területen bizonyos áron.

Kb ennyit kell neked teljesítenem, egy 2sosros keresésre.

Két évnyi energia ráfeszítést. Rendben van, ha van ára, ha megbízol a kereséssel, és fizetsz érte. Utána még kérdés, hogy az egész munkám ért-e valamit, mert gondolsz egyet, hogy bocsi, de másképpen alakult életem, válság van, elszállt a chf, euro, még sem merek belevágni, elvesztettem munkámat.

nem tudom mennyire érthető amit, írok.

Kereső dobe egy sort, nem kap érte semmit. Igaza van, hogy szól, hogy nem kap, de a tény le van írva.

Heti 5-10ilyen keresés érkezik az irodákhoz. Nekem 500.000darab ingatlanból sem biztos, hogy tudnék éppen budaörsön, kiskunfélyegyházán, csomádon, pont olyan ingatlant ajánlani.

Sorry, nincs elfelejtve.

Zabással egy olyan rendszeren dolgozunk, ahol kiközvetíthetjük a társirodáink által felkínált ingatlanokat, de ezek is korlátozottak valahol, a filléres eladható ingatlanokat, annyira nem dobja be senki a közösbe. Így marad az, amit maga az iroda sem tud eladni többnyire, de hátha a partnerirodának van ügyfele rá.

Üdv.

#306825 surrano Előzmény: #306665

pedig lenne itt igeny... mondtam korabban is hogy epitesi telket keresek budaorson. egy ajanlatot sem dobtal meg :)

#306823 banyaiz Előzmény: #306783

Akkor fog megindulni, ha sikerül beindítani egy jó államilag kamattámogatott Ft hitelt , 0% körüli kamattal, főleg ha ez a világban is egy fellendüléssel párosulna. Előtte még meg kell oldani a végleg bedöglött hitelek problémáját. Az kb 150-200 k ingatlan lesz vsz.

#306783 Hathor Előzmény: #306761

Sajnos nem megy.

Nem érdeklődnek semmire, vannak piaci ár alatti vételek is, senkinek nem kell az sem.

Hitelbe nem ugranak az emberek, vállalkozni nem mernek, akkor minek az ingatlan?

Az vesz ingatlant most, aki kinőtte, vagy éppen nagy neki, ez életszerű mozgás, de talán azok is halasztják a költségek miatt.

Sajnos szomorú, hogy minden vállalkozás szenved, ezért kéne növelni a kamatokat, mert a fogyasztók nem fognak mindaddig költekezni, amíg megtakarításuk nem kamatozik.

amikor kap a 10milkájára 10%kamatot, akkor már tud vásárolni, tud tartalékolni, amíg devizába felét éri a pénze az elég hervasztó, főleg ha kamatot sem kap pénze után, de még meg is adóztatják.

#306775 Ibiza Előzmény: #306767

én hetente 3-4 alkalommal...3-4 hetente akart lenni

#306771 matgab Előzmény: #306761

én úgy látom, hogy senkinek sehol nem megy.

Néha olyan érzésem van, hogy most döglött be valamikor teljesen a gazdaság.

De ez inkább a politika totyik...

#306767 Ibiza Előzmény: #306765

Gurulj arra.. én hetente 3-4 alkalommal járok arrafelé a szikla felé menet szép telkek vannak..régi eladó táblákkal..

#306761 Ibiza Előzmény: #306665

:) neked sem megy kolléga..,) nálam is csak a szájhuszárok

#306691 Hathor Előzmény: #306672

előre kell gondolkodni, nyár már nincs messze.

Addig marketing és előkészületek ,-)

jaj Te, milyen biznisz men vagy?

#306672 matgab Előzmény: #306665

télen aqua world-öt árulni, olyan, mint ősszel robogót, a kutyának sem kell...:)

#306665 Hathor Előzmény: #306642

Jobb lenne nekem, ha már valaki venne valami ingatlant :D

már be sem rakom az ajánlatokat, mert felesleges munka, néha egy két érdekes ingatlant.

Aqua world sem kellett senkinek :(

:)

#306642 matgab Előzmény: #306618

Tiszta Richter Gedeon, Richter Gedeon, Richter Gedeon,Richter Gedeon,Richter Gedeon vagy? Nem is rossz neked!

Re: nincs cím

#306634 Zabás Előzmény: #306632

stopper indul :)

pizzát rendeltem én is, de a klubban vagyok gyorsba!

Asszonyodnak meg ma mailben küldöm a levelet. Kicsit átírtam!