Re: ELADÓ GÖDÖLLŐN NEMESI KÚRIA!
Hathor Előzmény: #306825Akkor annyit fűzök a kereséshez, hogy a világ legnehezebb dolga!
Vagy Te mint magánszemély, aki az ország összes közvetítő, magánszemély hirdetéséd látod, nyilván így van.
Vagyok én, aki Budapesti lakóingatlanos.
Te nem találsz az összes iroda kínálatában, tőlem ingatlanostól azt várod kínáljak.
Rendben, de arra nekem kell megbízást szereznem, amit Neked kínálok, mert egyébként puszira dolgozom. Ezt gondolom érted.
Úgy jut(hat) megfelelő ingatlanhoz egy érdeklődő, ha megbíz valakit a kereséssel, azért felajánlja a keresési munkadíjat.
Kereső szerint mennyi esélye van egy ingatlanközvetítőnek, ha kap egy soros keresést e-mailben, hogy ezt keresem.
Erre azt lehet reagálni, ha van az adatbázisomban küldök ajánlatot. Mivel nem vagyok Budaörsi közvetítő, nem is területem, így nincs az adatbázisomban, de sajnos kollégáimnál sem találtam megfelelőt. Ha van kollégáimnál azt küldöm, de valszeg ugyanaz, amit már egyébként is felfedez az ügyfél az internetes adatbázisokban.
Mennyi időt tölt el egy magánszemély álmai ingatlanának megkeresésére?
Én két évig kerestem megfelelő telket kerületünkben, ami csendes utcában van, nem putris a környék, nem állnak sufnik, tűzfalak a telekhatáron.Nincs rossz szomszéd, takaró ház, jó legyen a fekvés, ne legyen völgyben, dombtetőn, benapozottság, közlekedés, összközmű.
Ne tartsanak állatot a szomszédban, de kocsma se legyen a környéken stb..
Kb. ilyen kritériumaim voltak és az is egy bizonyos területen bizonyos áron.
Kb ennyit kell neked teljesítenem, egy 2sosros keresésre.
Két évnyi energia ráfeszítést. Rendben van, ha van ára, ha megbízol a kereséssel, és fizetsz érte. Utána még kérdés, hogy az egész munkám ért-e valamit, mert gondolsz egyet, hogy bocsi, de másképpen alakult életem, válság van, elszállt a chf, euro, még sem merek belevágni, elvesztettem munkámat.
nem tudom mennyire érthető amit, írok.
Kereső dobe egy sort, nem kap érte semmit. Igaza van, hogy szól, hogy nem kap, de a tény le van írva.
Heti 5-10ilyen keresés érkezik az irodákhoz. Nekem 500.000darab ingatlanból sem biztos, hogy tudnék éppen budaörsön, kiskunfélyegyházán, csomádon, pont olyan ingatlant ajánlani.
Sorry, nincs elfelejtve.
Zabással egy olyan rendszeren dolgozunk, ahol kiközvetíthetjük a társirodáink által felkínált ingatlanokat, de ezek is korlátozottak valahol, a filléres eladható ingatlanokat, annyira nem dobja be senki a közösbe. Így marad az, amit maga az iroda sem tud eladni többnyire, de hátha a partnerirodának van ügyfele rá.
Üdv.