Szerintem az a kérdés, h bázist építünk, vagy tetőzünk...amíg ez kidelül nem nagyon érdemes trédelni...persze szvsz! :)
Szerintem az a kérdés, h bázist építünk, vagy tetőzünk...amíg ez kidelül nem nagyon érdemes trédelni...persze szvsz! :)
az a felháborító, hogy az összes pénzt be akarják azok nyelni, akiknél már rengeteg van...mondjuk helyzeti előnyben vannak, mert sok pénzzel még többet lehet csinálni..sajnos.
SP -71 re ugrott..itt egy újabb esély hogy törjük a fontos támaszt.
Az a rengeteg pénz nem a gazdaságba landolt. Itt van a bibi, azért illen nyögvenyelős a makrópálya. Ha lesznek likviditáscsökkentő intézkedések, még valahogy addig míg "önmagától" nem javul a helyzet, akkor érdekes pályát írhat le a tőzsde, és nem az ATH irányába:))
nálunk mi a tosz van? kistőzsdénk totál ellentmondás. minden a maga útján tekereg fuj...nem estün annyit mint nyugat, de emelkedni sembírunk..nem tudom visszahozni a bukót sem így. pedig holnap már nem akarok kereskedni. péntekre szabit veszek ki.:-)
nekem olyan az egész mintha felfelé akarna menni, csak sajnos a gazdaság állapota nem nagyon indokolja. :D Így vergődés.
Pedig ezzel a rengeteg pénzzel amit bepumpáltak a gazdaságba , ha ehhez javuló makró környezet lenne olyan tőzsdei lufit lehetne fújni amit még nem láttunk. :D
Persze , ha eljön ez az állapot akkor meg majd likviditáscsökkentő intézkedések lesznek ne legyen már olyan egyszerű a spekik élete. .D
Én nem kitalálom, nekem adódik egy ár, és az a stop. Ennyivel egyszerűbb az életem:)
Erre az illikvid, fos piacra elmeny stopot kitalalni... En most megszultem egyet, de tuti rosszul fog elsulni.
na ez az a tőzsde ritkán másol:)pláne évvégén osztalékok hmm,alapkezelői teljesítmény..az is fura lenne akkor bumm,de az se kizárt
benne van, valahol olvastam, hogy gyors szezon előtt felrángatták, ezért jelentésekre esni fog, van benne logika, az is lehet Obama bejelent egy nagy pénzosztást újra aztán úgy megörülnek örömükben 3 hétig zöldben lesznek.
Fax tudja, kifárasztásra játszanak. :D
ha jön egy szellő bemedvésedik:)pláne ilyen ta mellett
elég összetett a pszichója ennek a piacnak ami ebben az évben megy.
Van egy rakás negatívum , és bizonytalanság makró szinten a világban ez a medve oldal.
Bika oldalon meg ott a várakozás a szebb jövőben, és a nagy rakás pénz, és újabb élénkítések ígérete.
Ebből az egészből kijön egy szenvedés minden irányban.
Bármikor jöhet egy negatív hír amire 3 nap alatt esik 10%-ot, vagy jöhet egy olyan időszak is mint február május között minden nap emelkedés 0,1%-al kb. :D
Fárasztó.
nem fog,szart várnak,alul íretak miondent bőven, és minden picit jobb lessz.Akkor aszt fogják mondani nincs recesszió,csak növekedés lassulás.Minimál rally kell legyen fel,pár hétig onnan.És amcsiba választások akkor még rally.Utána csüccs.
lehet most fordítva fog elsűlni,ezek állandóan cseleznek:)
előre van beárazva...
OK , de ez a chartra nem lesz kiírva! Pár nap és csak a nagy fekete gyertyák fognak látszódni! Tegnapelőtt, meg tegnap is esett...
Majd meglátjuk, hogy mi lesz, bár ez a hír nem vigasztalja azokat akik 2-3 nap alatt közel 20%-ot buktak ezen :(
És mikor árazzák be lefelé? Mert még mindig ugyanott állunk, mint 3-4 hónappal ezelőtt.