Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#306545 Pityke35 Előzmény: #306541

Szerintem az a kérdés, h bázist építünk, vagy tetőzünk...amíg ez kidelül nem nagyon érdemes trédelni...persze szvsz! :)

#306544 Csilla76 Előzmény: #306542

az a felháborító, hogy az összes pénzt be akarják azok nyelni, akiknél már rengeteg van...mondjuk helyzeti előnyben vannak, mert sok pénzzel még többet lehet csinálni..sajnos.

#306542 Bakiba Előzmény: #306537

Az a rengeteg pénz nem a gazdaságba landolt. Itt van a bibi, azért illen nyögvenyelős a makrópálya. Ha lesznek likviditáscsökkentő intézkedések, még valahogy addig míg "önmagától" nem javul a helyzet, akkor érdekes pályát írhat le a tőzsde, és nem az ATH irányába:))

#306541 Csilla76 Előzmény: #306537

nálunk mi a tosz van? kistőzsdénk totál ellentmondás. minden a maga útján tekereg fuj...nem estün annyit mint nyugat, de emelkedni sembírunk..nem tudom visszahozni a bukót sem így. pedig holnap már nem akarok kereskedni. péntekre szabit veszek ki.:-)

#306537 banyaiz Előzmény: #306531

nekem olyan az egész mintha felfelé akarna menni, csak sajnos a gazdaság állapota nem nagyon indokolja. :D Így vergődés.

Pedig ezzel a rengeteg pénzzel amit bepumpáltak a gazdaságba , ha ehhez javuló makró környezet lenne olyan tőzsdei lufit lehetne fújni amit még nem láttunk. :D

Persze , ha eljön ez az állapot akkor meg majd likviditáscsökkentő intézkedések lesznek ne legyen már olyan egyszerű a spekik élete. .D

#306535 Ricsi Előzmény: #306533

Én nem kitalálom, nekem adódik egy ár, és az a stop. Ennyivel egyszerűbb az életem:)

#306533 akpo7 Előzmény: #306484

Erre az illikvid, fos piacra elmeny stopot kitalalni... En most megszultem egyet, de tuti rosszul fog elsulni.

#306531 big-ebuy Előzmény: #306530

na ez az a tőzsde ritkán másol:)pláne évvégén osztalékok hmm,alapkezelői teljesítmény..az is fura lenne akkor bumm,de az se kizárt

#306530 banyaiz Előzmény: #306528

benne van, valahol olvastam, hogy gyors szezon előtt felrángatták, ezért jelentésekre esni fog, van benne logika, az is lehet Obama bejelent egy nagy pénzosztást újra aztán úgy megörülnek örömükben 3 hétig zöldben lesznek.

Fax tudja, kifárasztásra játszanak. :D

#306527 banyaiz Előzmény: #306523

elég összetett a pszichója ennek a piacnak ami ebben az évben megy.

Van egy rakás negatívum , és bizonytalanság makró szinten a világban ez a medve oldal.

Bika oldalon meg ott a várakozás a szebb jövőben, és a nagy rakás pénz, és újabb élénkítések ígérete.

Ebből az egészből kijön egy szenvedés minden irányban.

Bármikor jöhet egy negatív hír amire 3 nap alatt esik 10%-ot, vagy jöhet egy olyan időszak is mint február május között minden nap emelkedés 0,1%-al kb. :D

Fárasztó.

#306523 lyonell Előzmény: #306521

nem fog,szart várnak,alul íretak miondent bőven, és minden picit jobb lessz.Akkor aszt fogják mondani nincs recesszió,csak növekedés lassulás.Minimál rally kell legyen fel,pár hétig onnan.És amcsiba választások akkor még rally.Utána csüccs.

#306521 big-ebuy Előzmény: #306516

lehet most fordítva fog elsűlni,ezek állandóan cseleznek:)

előre van beárazva...

#306518 Zabás Előzmény: #306512

OK , de ez a chartra nem lesz kiírva! Pár nap és csak a nagy fekete gyertyák fognak látszódni! Tegnapelőtt, meg tegnap is esett...

Majd meglátjuk, hogy mi lesz, bár ez a hír nem vigasztalja azokat akik 2-3 nap alatt közel 20%-ot buktak ezen :(

#306517 sbbacsi Előzmény: #306516

És mikor árazzák be lefelé? Mert még mindig ugyanott állunk, mint 3-4 hónappal ezelőtt.

Octóber 3tól,céges jelen…

#306516 lyonell

Octóber 3tól,céges jelentési szezon. Majdnem mindenben alul várják a cégeket,ebből következik beárrazzák a piacot lefelé,előtte,és láss csodát sok jobb lessz.Rally veszi kezdetét octóber 3dika után,.