Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#307799 matgab Előzmény: #306643

KEG tulaj lettem...PEdig nem akartam azzá válni, de ennek a részvénynek a mozgása olyan volt, mint egy alkoholistának egy bort köpő szökőkút látványa, vagy egy langyinak a börtön férfizuhanyzójában a szappanért lehajoló modell, vagy egy dohány függőnek egy kamionról leboruló láda cigaretta...

#306643 matgab Előzmény: #303095

Azért mióta kényszerzárták a shortjaimat egyfolytában szép csendesen csorog le a BUX...

#306588 matgab Előzmény: #305750

GLOBÁLIS HATÁSÚ BEJELENTÉS:

Visszaváltottam 2007.09 és 2007.10. hóban jegyzett EUR és USD alapú Greater China Equities alapjaimat.

(Elfogyott a türelmem, vagy beparáztam a W-től, mindenesetre természetesen nem kaptam vissza az eredetileg befektetett tőkémet).

Nos ezzel talán most már tényleg beindítom a világgazdaságot, de legalábbis Kínát biztosan.

Remélem ezzel elhárítottam egy jövendőbeli világháború lehetőségét is (egészen következő befektetésemig).

Most ez a pénz globális héjjaként kering a föld befektetési célpontjai körül és kész arra, hogy bármit és bárkit lezúzzon (Kína után már nem lesz nehéz).

Üdv,

matgab

#305617 matgab Előzmény: #305610

igen, elég jól olvasod a gondolataimat...Filóztam rajta, hogy ha úgy érzem, hogy MOL-t kellene vegyek, akkor kicselezem a faktort és inkább OTP-t kéne vegyek...:) Aztán inkább elmentem ebédelni, majd ebéd után döntök , az éhség nem jó tanácsadó alapon.

Annak a baromnak aki nem egészen egy hete 23740-en meg kényszerzáratta a hatim harmadát továbbra is azt kívánom, hogy Richter termékekre és MOL részvényekre költse a nyereségét!

#305393 matgab Előzmény: #304853

tökre vételi feelingem van, a MOL-t nézegetem...

RFV-t vettem még egy kicsit.

#304853 Amatoregy Előzmény: #304838

Annó a nagy tőzsdei szakadás előtt emelt tőkét. 2008 nyara.Utána összeomlott a világ.

Eurot vásárolt 1,51-es eurusd szint környéként. Utána lett 1,18-is.

Belefektett a kinai rv-kbe fektető alapokba. Utána 50 %-ot esett

Csak érteném, mi mit jel…

#304838 Kezdő

Csak érteném, mi mit jelent... MatGab már többször meglepetést okoztál nekem, nem lehetne, hogy simán shortolsz, vagy longolsz, azt már értem... Tőkeemelés... És akkor most?

#304675 Fornit Előzmény: #304661

Nahát... kb2 hétig nem leszek, rakosgatok be lejjebb néhány rfv vételt hátha...

#304661 matgab Előzmény: #304498

közzétételi kötelezettségemnek eleget téve:

TŐkét emelek a részvény számlámon...Ilyenkor mindig szokott jönni egy 20-50%-os globális részvénypiaci esés...

#304082 matgab Előzmény: #303095

A hülye anyját annak aki tegnap reggel felrántotta a BUX-ot! Remélem a pénze nagy részéből MOL-t vett határidőre a másik részét pedig a Richter termékeire fogja költeni!

#303610 Hathor Előzmény: #303604

Még 1130alatt van SP, várjuk ki mi lesz holnap nyitóra.

Én is mindig hordozok egy ilyen faktort, előre veszek longot, kiráznak lefele menet engem is a fedezet miatt zárni kell, utána meg kilő fel. Eljátszottam 6100es otp-vel nagyobb buktával, eljátszottam most 23200as longokból kirázással nagyobb buktával, nem beszélve a 222darab 23850es zárásról lefele, ha az is visszamegy nélkülem 26Kra esetleg, akkor behalok, de venni nem merek most már, ahhoz egy helyben topogunk sávtetőn.

Válaszod olvasva.