Ezt a xart olvtam, ez nyomta?
Dög!
o)
23,422.
szia,
benéztem záróra.
Reggel sem fogadtál szót nekem, lecsorgás, felcsorgás kontra :)
Mol pletyka-hír gondolat is jó volt. Tovább kell gonolnom a holnapot.
Eu/usd menetel fel a többi áll a sávban, Sp ellenállási zóna alatt.
Nem gondolom, hogy reggelre kitépnék
Sajnos a Mcdonalds wifin nem jön be a kép amit beraktál, de nem látok zászlót fx promban, otthon megnézem majd, kíváncsi vok.
Jobb oldali hír,erre esik:
"A Dow Jones hírügynökség értesülései szerint a kormánynak nem áll szándékában egyelőre a Szurgunyeftyegaz pakettjének megvásárlása. A hírre zuhan az olajpapír a tőzsdén."
Ha a kialakult longot nézem ami aug31 vagy szep1 től indul akkor mivel ez trenderősítő - megpihen a pappér egy kicsit, erőt gyűjt aztán újra rástartol a trend folytatásra.
Ha hosszú távon nézem - http://i.imgur.com/cRgfK.jpg - akkor ez benne sokadik altrend, de én most ezt figyeltem.
Mindenesetre a mozgás nem nagyon igazol, de a csárt sem utolsó. Holnap korrigálhat felfelé.
Mi a xarra esik, künn nem csinál ilyenet.
Hát a tegnapi shortot ma is vissza kellett volna nyitnom ugyanonnan.
Nade lássuk a zárót!
Trenderősítő alakzat amerre a trend (jelenleg felfelé)arra megy tovább az ár.
Nálam Markersben esnek szval tuti jó :D
Egy gyönyörű lekötést kérnék a végére Rg-vel és mára befogom a szám..
Nálatok jó a PETI?
Nálam teljesen meghülyült... olyan, mintha esnénk!?!?!
:))
bocs az kérdésért, de a zászló alakzat az emelkedést jelez? vagy oldalazást? vagy trend marad?
Es.f, fdax.f fbux.f mindháromnak hasonló a chartja, és zászlót látok kibontakozni.
Csak az egyiket teszem be, a daxliét, mert ez a legjobb csárt amék tudja a szabályokat.
Holnap nem vagyok és tököltem: kidobjam a longom a 3-as top miatt avagy a kibontakozó zászlónak higyjek. Utóbbi mellett döntöttem, max ráfázok.
ecot lehet veszek én is, hatival meg áááá
amúgy pár hete pont úgy jártam a portfóliómmal, mint Te :o)
tudjuk ám!!
nna csak a kedvemért... törje mán az 500-t sokadikra!!
21500ig gondolom lesz még pár vargabötű :D
23530-as shortomtól még véletlenül sem hagyják, hogy pluszban megszabaduljak, inkább 5% tágítják a KT-t :(
Ja az OTP 4874-es longomról nem is beszélve, ja 708- telekom long és 99-eco long? Szemetek :)
Persze, gondoltam, de visszajöttem, beleolvastam, majdnem lezártam a shortokat :)
Sorry 23500 at akartam írni,most is tartott.........