köszi, most gondolkodom, hogy shortoljak-e...meglátom.
ó, adat lesz. null pozi egyelőre.
köszi, most gondolkodom, hogy shortoljak-e...meglátom.
ó, adat lesz. null pozi egyelőre.
ja 666-ra beálltam és felkapta lezárta a longomat. nem baj. olyan gyorsan történt, hogy hagyom is:-)
ez van.
felállt az otp-nek mi?
hát..nagyon durva:-)
mostanában azt veszem észre magamon, hogy türelmesebb lettem a piachoz és nem kapkodok. és az első gondolatomra hallgatok.
meg ha véletlenül elütöm a számot, akkor úgy hagyom..lehet, hogy babona, de így bejöttek a dolgok augusztus közepétől, amikor is egy két hétig pihentem. utána jobb lett.
és ha nem arra megy a piac először, akkor is várok türelmesen, mert érzem, hogy jól döntöttem. persze nem vagyok tévedhetetlen. többnyire jól gondolom.
* KIMODERÁLVA *
Nna kimoderáltam a saját beírásom ami az otp-vel volt összefüggésben
nem tudom, nem látok bele a befektetők agyába. de olcsó nem akart lenni mostanában. én meg tartom a longot. egy darabig.
látom, hogy mol csorog lefelé..de még feléledhet.
Akkor ma is MOL rallyra számítsunk?
Értettem, de én még azért tartom a shortjaimat :)
köszi, átnézem este, mert most babázok egy kicsit...egész nap és héten:-D
CSAK-ra:szerintem meg van rá 50% esélyem, hogy emelkedünk. tiszta optimizmus.
a piac olyan mint a nő, kiszámíthatatlan. és mi történik, ha egy kiszámíthatatlan lekereskedi magának? lehet, hogy káosz..:-D
ez a CSAK-nál kimerítőbb válasz volt, de a lényege ugyan az :))))
ment 2 levél!
mert ócsó a papper, meg talán jó adatok is jönnek és felhúzzák az árakat..talán jó lesz valamire.
meg most ennél jobban nem esett. meg richter vagy mol úgyis menni fog felfelé...:-)
Egy nőtől ilyet kérdezni?
Én megmondom előre a választ!
-CSAK! :)))
tartom a tegnapi shortokat 670-rül
szívás lesz avagy nem?:-D
Ma szerintem már mindenképpen esésnek kell jönnie USA -ban is..a futures is ezt mutatja...én tartom a shortokat..ráadtam.
Már nagyon várom,jól jönne egy kiadós kis csapkodás :D