http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=4503&source=lapok/Default_hu.aspx
Az ilyen jellegű sérüléseket a focipályákon 85%-ban feketék okozzák...
Aki ilyen sérülést okoz, azt kötelezném arra, hogy a hátralévő életében az összes jövedelmének 80%-át a sérültnek kell adnia...
Valaki volt a Cm-en?
Aki nem tudná mi az röviden: sok biciklis összegyűlik és idegesíti az autósokat ! :)
rég volt már, h ennyire lehangolt egy meccs. azt sejtettem, h jobbak az ukránok, de azért titkon reménykedtem a pontszerzésben. de sajnos tleg nagyon le vagyunk maradva nmcsak az európai elittől, hanm még a középmezőnytől is.
a mutatott játéknál is szomorúbb volt viszont néhány debreceni vezérszurkoló viselkedése: más meccseken folyamatosan húzzák a közönséget, skandálják a rigmusokat, most meg leállnak verekedni szektoron belül, elküldik melegebb éghajlatra a szurkolótársakat, sőt meg is fenyegetik őket. no comment...
sajnos ennyivel le vagyunk maradva mindenkitől...
erre minden meccs csak újabb bizonyítékot szolgál...
óriási az űr... sajnos...
Azt továbbra sem értem, hogy a magyar edzők azt nem látják vagy a magyar játékosok erőnléttel nem bírják, vagy ésszel nem bírják felfogni, hogy már azt a játékost is meg kell támadni, aki beíveli/passzolja a lasztit.
És megtámadás alatt nem azt érte, hogy odamenni a másikhoz 1-2 méterre és nézni, hanem megkísérelni elvenni tőle a labdát.
Vagy ennyire lassúak a magyar játékosok, , hogy félnek odamenni, mert a másik játékos labdával is lesprintelné őket, vagy mi??
Ezt a Debrecen az első 15 percben játszotta (úgy ahogy), de utána elfelejtették...Addig nem is volt a Harkivnak támadása.
Azt sem értem, hogy mi volt az elképzelése konkrétan a Debrecennek akkor, amikor Yannicknak és Kabátnak ívelgették fel a labdákat... Tényleg olyan volt az is, mint a magyar svéd itthon, amikor Koeman Husztinak íveltette fel a labdákat a svéd védők fejére...
Olyan volt a Loki, mint akinek idegenben kell játszania. Se a pálya nem volt ismerős nekik, és a bíró is úgy fújta be a pirosat és a sárgákat.
Mondjuk ez a Harkiv jó csapat volt, a reális eredmény 1-4 lett volna a 4 brazil miatt (és egy Cvitkovics miatt).
Az Európa Liga-találkozóit – köztük a Debrecen meccseit – a Story Tv-n követhetik nyomon az érdeklődők.
csodálatos játék ez.
Messi megint mit csinált.. :) persze kellettek hozzá társak is...
félidőben a passzok aránya: 276:39 ez rettenetesen durva....!!!
Most olvastam a metro ujságban a bl ujonc csapatok bemutatását:
"MSK Zilina: 1908-ban alapították meg diákok és gyári munkások a klubbot Szlovákiában, és ők lettek az egyik legerősebb csapat az országban. Az előzö szezonban..."
Naszóval mikor és melyik országban? Még egy szlovák lapban talán elmenne, de nálunk ilyet írni.
Kicsit utánaolvastam máshol:
"The club was founded towards the end of 1908 under the Hungarian name Zsolnai Testgyakorlók Köre. Group of football and tennis pioneers residing in the town along with local merchants, workers from drapery factories and students played important roles in the foundation of the club. After lengthy preparations, the club was officially registered on June 20, 1909."
A klub hivatalos honlapján angolul ugyanez van, kivéve persze az első mondatot.
Nem 1986 óta beteg a magyar futball, hanem a 60-as évektől fogva. Azóta csak mindenki kivenni akar belőle.
85-ös Vidi UEFA döntőt és a VB-re való kijutást már tényleg az utolsó véletlen szerencsénk volt.
Akkor még a nagyvállalatok tolták a pénzt a fociba, nem voltunk úgy lemaradva a világtól , mint ma, a szocializmus pedig még az utánpótlásképzést is biztosította, a Ratkó korszak pedig demográfiailag támasztotta meg a focit.
86-ban egy akkor még viszonylag tehetséges csapatot összeroppantottak, szétvertek.
Mondanám, hogy talán ez is tudatosan előkészített dolog volt, mert az a nemzet, akinek a sportsikerei nemzeti öntudatot élesztenek, azt nem lehet úgy kinyírni, mint a rendszerváltás környékén a magyart.
De ez inkább csak egy rogyadozó ház volt már, aminek elég volt az ajtaját berúgni, és összedőlt magától az egész.
Azt szoktam kérdezni: Pont a foci miért működne az országban , ha semmi nem működik??!