Reméleg átlagolják egymáshoz a KEG és Molly árfolyamát,súlyozás nélkül :D
Reméleg átlagolják egymáshoz a KEG és Molly árfolyamát,súlyozás nélkül :D
Van hát!!! KEG-el kötött bérleti szerződést, lehet azért tépik:D
Ma is bele lett köpve szépen a shortfőzelékbe Mollyval,vajon most is az állami visszavásárlásos pletyi mozgatja?Vagy van új pletyi...
Mollyt megint terelgetik fölfele, nem lesz itt esés ma se.... Tényleg nem érdemes most a hatival kereskedni egyik irányba se :(
még jó, hogy pár bukta megtanított a kivárásra. nem zártam. visszamegy ez a jó kiszállómra:-D
off: mióta komolyabban veszem a tőzsdét, fogytam 4 kilót. ezentúl azt fogom mondani, ha belefogyok is de profitot nyerek ebből a kaszinóból.
de már kimászott a gödörből, ott kuksol a szélén:-)
na úgylátom ő se tudja mit akar, biztosan nőnemű a dax.
hát nem tudom. már megint lemaradtam egy jó kiszállóról. mindegy. várok, beállítom, hátha sikerül esni még ma egy kicsit többet.:-D
Erős ellenállások vannak itt,ha ezek nem fog akkor sztem ráérsz zárni,de a Te pozid...Mollyval,Rg vel genyóznak majd bevágják azokat is,Daxli szépen bezúgott.
én már nem bírom kivárni. lezárom.
elegem van, teganp is elegemvolt.
Tegnap is volt longbeszálló,ma is lenne? Én inkább shortbeszállóra használom :D
Hogy a nagyobbik gyogyós mennyire nem tud leesni a 48 ezres szögről...Molly sem hajlandó lefelé mozdulni,ejnye.
Úgy nézem 23500 tegnap és ma is megfogta,bár remélem ma nem sokáig,alatta 23200 körül...
Futikat leütik,hatiba beletépnek 300kt-ra,ez normális.
xxxx/jpy mit csinál. Minden 2,5x feletti pluszban.
japán belenyúlt hajnalban a deviza piacba...
Vagy ma long beszálló gyártás van itthon.
AUDJPY mit csinál? Ilyen elszállásnál már vastag felfelé szokott lenni.
USA -ra leszek kíváncsi..estére mi lesz..ha beesik akkor mi is elindulunk lefele..szerintem
kezdő topikba raktam fel pár naív kérdést ha valakinek van kedve ideje kérem válaszoljon