Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#303105 Waszeitung Előzmény: #303103

Eladó meg nincs egyik blueban sem,minuszba sem tudják ütni őket...furcsa mód erősek vagyunk,23570 buxban fontos fibo,onnan csak lefordulunk :D

#303103 Hathor Előzmény: #303089

432es buxra most meg optimista 690en a KT, tegnap simán 500on volt rá..

OTPt meg csak ledobták magas nyitóról.

Kicsit elmebeteg piac van :(

#303100 wizes Előzmény: #303089

Pattog ez mint kecskexar a deszkán!

Ma is 200 pontos csatornában fog kóborolni?

#303089 Waszeitung Előzmény: #303073

Ezeken a szinteken erős akadályok vannak felfelé,erős lepattanás teljesen jogos lenne...aztán esetleg újra nekifutni :D

#303079 Csilla76 Előzmény: #302999

Szia, nem mondtam komolyan. (csak egy kicsit jönne le:-), de ne dőljön be kisországunk.

#303073 wizes Előzmény: #303067

Most már bánom, nem dobtam nyitóban, pedig még este leírtam és most is kacérkodtam vele.

Lecsorgás lesz, akkor meg csak bambulok és kivárok.

Mintha kissé erőteljesebben esegetnének künn!

:(

#303067 Hathor Előzmény: #303054

Na be tudtál lépni? Mi lett?

Nem tudom mi volt a tegnapi max. azt sem tudtam, hogy 638on zárt..

mindent néztem ma reggel, csak hatit nem néztem vissza mit csinált miután elmentem 4kor. Ez lehetett a maxa tegnap, nem?

azért ez a nyitó húzos, nem tudom mire ennyire fel, a tegnapi zróhoz képest, amit szintén felhúztak. Átviszik lassan az ellenállási zónákon

#303061 wizes Előzmény: #303016

Halihó! (wizes mesternek aranyos Boci Boci Tarka hív az Indexen ill. kitíltogatás és szélsőséges személyre szabott moderálás miatt a Gyerebe fórumon,- oszt mindíg pironkodom o)))

Bárhogy nézem, még szűkülő 3szöget is látok ezért ma holnapra valami kitörést, csak merre?

Megnézve a rajzaid inkább felfelé, hangulatot egybeket nézve meg lefelé.

Most látom közben nyitott 100-as felgappal netán azonnal dobni kéne ezzel a napi max nyereséggel? ;<))

Nagyobb felgap után 10-ből 9x aztán esik.

Mindenesetre most nagyon fidewlni kell, résen lenni. Ilyet szalasztottam el tavasszal amikor beragadtam. Láttam és nem törödtem vele, belevettem én barom.

Uff

KEG nem akármit csinál, de csinált már ilyet.

Puff!

Lyut eszembe én a Markers 4-et használom ajánlom, több hibát kiszedett a fejlesztő, amikor elkezdtem vele foglakozni írogattam neki, egész jól használható, többet tud, ajánlom.

#303054 kerikoma Előzmény: #303049

Nem tudok rá menni erstére, tegnap mennyi volt a napi max? Lehet nem is vagyok poziba basszus!

#303049 Hathor Előzmény: #303048

Bocsi most ezzel a nyitó kérdéssel lemaradtam, de hasonlóan 23550, de nem nyitottam még ki a kereskedési rendszert.

szerk: nem láttam a tegnapi zárót :))

638volt? akkor 600is lehetne, nem vagyok képben tegnap 4óta nem néztem hatit