Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#303046 Hathor Előzmény: #303042

Örülök, ha megbeszéljük :)

Nos egy fej-váll alakzat egy minor trendben is lehet, így nem gondolom, hogy az éves trendet kéne váltania.

Az 1130 kérdése függőben van, amit írtam is, hogy meccs van, ha lefordul és esik, nem fordított fej-váll, ha az esésben a háromszög aljára esik és onnan megy fel, akkor a az emelkedő háromszög él. Ha letöri a háromszög aljat is esik a mélybe, akkor elliott C.él.

Eezek mind elképzelhető verziók, de ez mindig is így működött. H fel megy ezt várom ezért, ha le megy azt várom azért. Minden elemző ezt teszi.

Buxot meg mindig keverjük Spvel együtt, azért írjuk ide.

#303044 kerikoma Előzmény: #303042

Sziasztok!

Nyitó tippecske? Hathor koma már egymás után kétszer is jót mondott, jöhet mára is:)

#303042 Waszeitung Előzmény: #303034

Most akkor belekeverjük buxot is?Mert Sp ről beszéltünk mindketten...

http://finance.yahoo.com/echarts?s=^GSPC#chart4:symbol=^gspc;range=2y;indicator=volume;charttype=line;crosshair=on;ohlcvalues=0;logscale=on;source=undefined

Én ezt emelkedő trendnek látom 2009 márciusa óta így utólag,ne egy 150 pontos korrekciót nézzünk trendnek,sztem a két lila vonal a lényeg hogy merre lép ki belőle a rajzodból,fejváll esetében a 3. esetben 1130 nál ki kellett volna lépnie,ha 4.re lép ki akkor úszott ez a verzió...

És ne vedd kritizálásnak,pusztán elmondtam én hogy látom,peace!

A vonalakból pedig nem mki ugyanazt látja ki,majd az idő eldönti melyik látásmód volt a helyes :D

#303034 Hathor Előzmény: #303032

Lefele mutatott 26Któl 20Kig, 5000-6000pontot esett, azt fordítja nem?, mivel nyakvonal fele van, így a fél távot megtette, onnan fordítja fel.

Utolsó mondatban meg ugyanazt mondod, mondjuk a lecsó nem tudom mennyi időre szól nálad, mert nálam egyelőre a háromszög aljáig.

#303032 Waszeitung Előzmény: #303016

Szép napot!

Nekem annyi problémám van a rajzzal hogyha feltételezzük hogy bull van akkor mindkét alakzat csak akkor lehet trendváltó ha lefelé mutat,de ez nem így van,mert mindkét alakzatból TA alapján felfelé kellene kimennie...

Sp ábra fain,3x futottunk neki,negyedszerre törni szokta,de az is lehet hogy most már tényleg lecsó :D

#303017 Hathor Előzmény: #303016

Az lemaradt, hogy azért szép kis doji lett a harmadik érintésnél, ami fordíthatja a háromszög alsó szárára SPt, a reggeli kép egyelőre nem úgy fest. Futik plusszosak.

NIKKEI 2.7% pluszban.

Apám mi lesz itt..

Doji, sávtető, és majd +3%os Japán, nulla körüli Ázsia.

Ja és hab a tortán a 280-281es FT.. lassan veszek devizát is, ha így haladunk :)

#303016 Hathor Előzmény: #302920

Wizes Mester!

Yo reggelt!

Ma korán keltem, hogy aranyat leljek :)

azt hiszem ez a rajzunk sokat érhet :))

napok óta rajzolom én is a hármas érintést a trendváltó emelkedő háromszögben.

illetve a fordított fej-vállat.

Kár, hogy nem USA-val kereskedünk, ott legalább biztosan teljesül a dolog, ha kitör, itthon meg politikai befolyás miatt bármi lehet, pont úgy mint eddig.

Belerajzoltam a Te chartodra is a fent említett két variációt, mellékelem utána a két tudástár képet összehasonlításra.

Ha fordított fej-váll, akkor kimehet az égbe innen, illetve 1250környékére sac/kb.

Ha pedig trendváltó háromszög, akkor visszajöhet még egy visszatesztre.

Minden esetre rotyog a piac a fazékba, valami lesz, de az 26Kig mehet itthon szerintem.

Sajnálom, hogy a két három héttel ezelőtti longból kivertek, sok volt a visszatesztje.

Nos a Te képed belerajzolva:

http://www.postimage.org/image.php?v=TsQ31sA

Tudástár hozzá:

http://www.postimage.org/image.php?v=TsQ3FmS

http://www.postimage.org/image.php?v=TsQ3Km9

Sok sikert mkinek!

#302999 Sparrow Előzmény: #302972

Sziasztok!

Mostanában csak olvasni van egy kis időm, kereskedni és írni nem, annyira nincs időm erre a motyóra. Még azon is agyalok ,h távolabbról nézzem a grafokat.

Csilla76! Előszőr is tiszta szívemből jobbulást a babának!

Másodszor: értem,h ezt miért írtad, de ha belegondolsz igazából szerintem ezt te sem akarhatod. ;)

"az sem lenne rossz, ha most Kósa vagy valaki mondana valami csúnyát."

Hajrá spekik tartsátok a frontot!

Jó éjszakát!

#302985 Csilla76 Előzmény: #302979

egyébként mázli, mert mosdón sokat voltam, meg több kört is tettem a lakásban ölemben a gyerkőccel:-)

még jó, hogy nem lett több bukó.

#302982 Csilla76 Előzmény: #302979

há mer hülye vagyok. 460on kellett volna fordítanom, mert ott tökölt ez a barom buxhati, aztán én hezitáltam..sajnos. pedig láttam, hogy nem akar lentebb menni...a barom meg én maradtam.

#302979 Amatoregy Előzmény: #302972

Csilla,

miért jó hogy a csúcsra húzod.

Kimész a mosdóba vagy a gyerekhez és egy felszúrásban repülnek a kontik...

#302978 szotyi Előzmény: #302972

szvsz a hngsng nikkei djia vagy az snp nem egy Kósa vagy Matolcsy böfire fog beszakadni..

(de talán lendítene???... ;-)

áááá

Még egy long hiányzik,ho…

#302973 lyonell

Még egy long hiányzik,holnapra,mégegyszer le kell fordulniuk.Ha lerjönnek sp-é 1000.

#302972 Csilla76 Előzmény: #302968

én végig shortban voltam, broker hívott, hogy zárjak kontit, mert nincsen rá fedezetem.

közben ersteben többszörös kontit tudok nyitni, háromszor annyit, mint amennyim van, a rendszer hibája, ők nem értik, hogy tudom megcsinálni:-D, de én meg tudom csinálni.:-D

de ma elvesztettem a nyerőmet, meg -880 hufot:-)- a többi profitot meg menekíteni kellene végre kifelé.

az sem lenne rossz, ha most Kósa vagy valaki mondana valami csúnyát.

#302968 Waszeitung Előzmény: #302953

Nem merek én itt már longba menni,igazából vmi hasonló,jó magasról lefordulást vártam kinn,bár kicsit karakteresebbet...de ez sem rossz,magyar piacot is meghúzták a végén,holnapi napból kíváncsi vagyok mit tudnak kihozni,de ma nem volt nagyon eladó,résen kell még lenni,22800 alatti hatinál nyugodnék meg kicsit.

Shortokat ma visszanyitogattam,bár nem mindet,lélekben már 24e-re készültem,de az sem baj ha nem látom már meg :D