hát jó, majd akkor és ott beszélünk róla :DDD
passz.....
Nekem tetszik...gondolom Bp-en lenne, így csendestárs lehetnék! :)
Találkozón beszéljünk róla.....
egy lépés, meg egy raklap zsé......
Amikor tescos zacsiban viszed haza a zsét, biztos nem szidna azéééé össze......
innen már csak egy lépés egy brokicég... :)))
szerinted asszonyok mit szólnak az ötlethez??? vagy az anyósok? :)
amúgy biztos menne...
Jó ötlet, hány konti árával kell beszállni? :)
szerk: vállalom a fotók elkészítését. ingyé' :D
Na, régóta foglalkoztat a gondolat....
Kéne csinálni egy tőzsde " kávézót", ahol nagy lcd tv-ken mennének a real árfolyamok, persze mindenki használhatná a saját gépét is wifivel, közben eszmecsere, ki, mit, hogyan, nagy póker asztalhoz hasonlító asztalokon, előadásokat szervezni, stb.
Tagsági, szivar, konyak, stb.....
Közösen megcsinálnánk, az oldal neve lenne a kávézó neve, kft, mindenki tulajdonos.
?????
Kész a vázlat!
A képre klikk és történés van...:)
Lesz egy táblázat minden képhez amiben az ár, műszaki paraméterek lesznek láthatóak.
Bármilyen észrevételt szívesen veszek, erős kritika priviben!!!! :)
www.keraterv.hu
szerk....nincs fenn az összes kép
Én villamosmérnök vagyok, meg boltvezető, meg szakács. Informatikából semmilyen papírom nincs. Itthon tanultam. Leültem gép elé és elkezdtem guglizni. Így indult.
Most meg már ki se látok a melóból. Webshopok, céges adatbázisok (nagy multiknál is) stb.
A válság kimondottan kedvezett a weblapkészítésnek. Azt nem tudom, hogy az informatika más ágazatait hogyan érintette.
Jah, nemrég olvastam, h az informatikai ágazat szenvedte meg a legkevésbé a válságot. Nekem van közép meg felsőfokú végzettségem is belőle, viszont a melóhelyem (amikor dolgoztam) meg a saját bizniszem is építőipari vonatkozású. Lehet, rosszul választottam? :-)
Gyakorlatilag is.
Napi 14 óra programozás. Péntek kivétel, akkor délután sörözés, de hétvégén is dolgozok.
A durva az, hogy akiknek eddig kiadtam apróbb feladatokat, mindenki tele van melóval, senki semmit nem tud átvenni tőlem.
Kérdezhettek nyugodtan, de határidőket egyelőre csak több hónapra tudok vállalni.
most nézem a kandallósok nagyon hirdetnek ezen az oldalon... :)))
elvileg nagyon elfoglalt, rogyásig van meloval múlt héten írta
ráadásul kihasználhatják azt is, hogy nem értesz hozzá....
nekem van egy piszkosul elfoglalt designer ismerősöm, aki lassan már féléve? csinálja a terveket... addig nem tudok továbblépni, de a héten le akarnám zárni...
ráadásul Ozzy-val meg is beszéltem már a fejlesztést, de emiatt már az is féléve csúszik, de addig nem is merek neki jelezni, amíg nincsenek a kezemben a design tervek...
azt tudom hogy Ő foglalkozik vele, és referenciát is tud adni, de hogy mennyire elfoglalt azt nem tudom, szerintem keressétek meg őt....