azt hittem hétvégi BÁZEL módosításokra gondolsz.
Waszeitung: addig magyaráz amíg egyszer csak egy piaci pánikban a porba leverik a Ft, Bux-ot stb , aztán akkor majd már mondhat bármit.
azt hittem hétvégi BÁZEL módosításokra gondolsz.
Waszeitung: addig magyaráz amíg egyszer csak egy piaci pánikban a porba leverik a Ft, Bux-ot stb , aztán akkor majd már mondhat bármit.
Kósa megint alakít:
"vége annak a világnak, hogy kívülről mondják meg, mit kell csinálni"
Miért szükség ezt beleordítani a világba,csinálják a dolgukat,javában nagy a baj még mindig,ilyen bejelentések nélkül tényleg nem lehet kormányozni?
Ft ki is lőtt....
Saját kormányunk nagyobb veszélyt jelent arra szvsz.
Nem hát, dehogy mondtál, sőt örültem neki, mert nyitóba akartam zárni shortjaim, de hál isten nem tettem meg és így 150 pontot meg tudtam menteni:-) Ezért volt jó a tanácsod:))
Nekem inkább az a kérdés, hogy a most megszellőztetett, a bankokra vonatkozó intézkedés tervek hogyan fogják befolyásolni a hazai bankpapírokat.
Ezek bevezetése könnyen negatív irányba mozdítja a bevételeiket.
A gyengékkel könnyű kikezdeni, ha Usa államadósságot leminősítenék 1 hét múlva nem is létezne olyan fogalom , hogy minősítőcég, persze, hogy velünk szívóskodnak. :D
USA és brit adósságokat meg pláne le kellene minősíteniük..az meg a másik.
A minap azt mondta valaki a tévében (ami megütötte a fülemet) hogy tulajdonképp mire is minősítgetnek le bennünket, mire a magas koczkázati felár, amikor eddig mindig mindent időben fizettünk... Ráadásul mi még annak idején nem kértük az adósság leírását sem.
Sosem tudom, hogy ezt a dupla mosolyt hogy értsem tőled... De most nem mondtam hülyeséget, nem?
én azt mondom az édes anyukájukat minősítgessék. Az is vicc magyar államadósság ahány minősítő annyi féle kategóriában van, Usa , brit minősítéseknél nézzenek inkább szét.
Mi ez a nagy örömködés itt a piacon fiatalok ? :-))
Tán nem annak örülnek hogy bóvli kategóriába minősíthetnek le minket ?
ez már tényleg túlzás ami itt megy...nyíltan bejelentik hogy leminősíthetnek minket...hogy legyen idő eladni mindent...erre feltépik nyitóra...csak mert az SP fututres magasan kezdett ?
nem baj, tanulni nem lesz rossz vele.
csak ez a hülye bux visszajönne egy kicsit 400 fölé. reggel kellett volna adni..áh, mindegy.
mindent megkötöttem, amit csak lehet. bepróbálkozom vele:-)
át, ha megvan kötve hozzá minden szerződés. 16:00 előtt telefonálni kell a brokinak, hogy kösse át. 1 konti 50 db.