Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#301960 banyaiz Előzmény: #301953

azt hittem hétvégi BÁZEL módosításokra gondolsz.

Waszeitung: addig magyaráz amíg egyszer csak egy piaci pánikban a porba leverik a Ft, Bux-ot stb , aztán akkor majd már mondhat bármit.

#301954 Waszeitung Előzmény: #301952

Kósa megint alakít:

"vége annak a világnak, hogy kívülről mondják meg, mit kell csinálni"

Miért szükség ezt beleordítani a világba,csinálják a dolgukat,javában nagy a baj még mindig,ilyen bejelentések nélkül tényleg nem lehet kormányozni?

Ft ki is lőtt....

#301951 kerikoma Előzmény: #301942

Nem hát, dehogy mondtál, sőt örültem neki, mert nyitóba akartam zárni shortjaim, de hál isten nem tettem meg és így 150 pontot meg tudtam menteni:-) Ezért volt jó a tanácsod:))

Nekem inkább az a kérdés…

#301949 Kezdő

Nekem inkább az a kérdés, hogy a most megszellőztetett, a bankokra vonatkozó intézkedés tervek hogyan fogják befolyásolni a hazai bankpapírokat.

Ezek bevezetése könnyen negatív irányba mozdítja a bevételeiket.

#301948 banyaiz Előzmény: #301947

A gyengékkel könnyű kikezdeni, ha Usa államadósságot leminősítenék 1 hét múlva nem is létezne olyan fogalom , hogy minősítőcég, persze, hogy velünk szívóskodnak. :D

#301947 BudFox Előzmény: #301941

USA és brit adósságokat meg pláne le kellene minősíteniük..az meg a másik.

#301946 Kezdő Előzmény: #301939

A minap azt mondta valaki a tévében (ami megütötte a fülemet) hogy tulajdonképp mire is minősítgetnek le bennünket, mire a magas koczkázati felár, amikor eddig mindig mindent időben fizettünk... Ráadásul mi még annak idején nem kértük az adósság leírását sem.

#301942 Kezdő Előzmény: #301936

Sosem tudom, hogy ezt a dupla mosolyt hogy értsem tőled... De most nem mondtam hülyeséget, nem?

#301941 banyaiz Előzmény: #301939

én azt mondom az édes anyukájukat minősítgessék. Az is vicc magyar államadósság ahány minősítő annyi féle kategóriában van, Usa , brit minősítéseknél nézzenek inkább szét.

#301939 BudFox Előzmény: #301924

Mi ez a nagy örömködés itt a piacon fiatalok ? :-))

Tán nem annak örülnek hogy bóvli kategóriába minősíthetnek le minket ?

ez már tényleg túlzás ami itt megy...nyíltan bejelentik hogy leminősíthetnek minket...hogy legyen idő eladni mindent...erre feltépik nyitóra...csak mert az SP fututres magasan kezdett ?

#301938 Csilla76 Előzmény: #301926

nem baj, tanulni nem lesz rossz vele.

csak ez a hülye bux visszajönne egy kicsit 400 fölé. reggel kellett volna adni..áh, mindegy.

#301924 Chaby Előzmény: #301916

át, ha megvan kötve hozzá minden szerződés. 16:00 előtt telefonálni kell a brokinak, hogy kösse át. 1 konti 50 db.

#301919 matgab Előzmény: #301917

augusztus feelingem van...No nem azért, mert szabadságon lennék, és nem azért mert annyira szép lenne az idő, hanem mert most is küldözgeti a PETI folyamatosan a likvidálisi szint közeledéséről az üziket...