Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Valahogy ez engem nem iz…

#302137 Ricsi

Valahogy ez engem nem izgat. Engem az sokkal jobban izgat, 1986-ban leszerepeltünk a VB-n, akkor azt mondták, elkezdjük építeni a jövő csapatát. Most 2010 van, és ha ez most a jövő csapata, akkor valami gáz van. Amiben pont azoknak a vezetőknek van komoly szerepe, akik most prüszkölnek erre a nyilatkozatra. 24 éve semmi nem történik, és meg vannak sértve, ha kritika éri őket.

Emlékszem, amikor Mészöly volt a kapitány, és döntetlent játszottunk Norvégiában, Knézy lehordta a csapatot, és Mészöly kikérte magának. Akkor kellett volna minden ilyen ingyenélőt elzavarni, és tényleg új alapokra helyezni az egészet.

Amikor IFI EB-t nyertünk moszkvában az oroszok ellen, akkor még bíztam abban, na, itt a jövő, majd ezek lesznek a nagy válogatottban. Aztán lettek, és semmi eredményünk nem volt. Én ezért nem hiszek a ma fiatalokban sem.

szirup

#302132 TrendMan

Husztinak valóban nagy az egója, de ettől még van igazság abban, amit mond:

A jelenlegi magyar focit tényleg körüllengi egyfajta keep-smiling atmoszféra, ami a gyenge teljesítmény utáni feldicsérésben (is) megnyilvánul.

20-30 év stagnálás után nehéz lenne állandóan azt ismételgetni, hogy ez megint 'szar' teljesítmény volt.

Kereskedelmit tévék, üzletemberek, szponzorok ezt nyilván nem akarják, ezért bekenik az egészet egy nagy adag sziruppal, amitől néha nekem is hányingerem lesz.

A Huszti-szindróma meg egyszerűen az, ami miatt a gyerek veri a tanárt az iskolában:

Általános értékválság :-(

Re: nincs cím

#302131 joco9 Előzmény: #302114

"Dzsudzsák, vagy Hajnal (aki szintén nem került be a Dortmundba, meg most már sérült is), vagy akár Gera sokkal jobb játékosok azon a poszton, amit Huszti játszana. "

NA VÉGRE VALAKI LEÍRJA!!!!!!!

Ez a lényeg Dzsudzsáknak a cipőjét pucolhatja kb annyi a tudásbeli különbség vagy abba reménykedhet hogy a Dzsuzsák lesérül de nem ő pofázik minek és mire.

#302114 matgab Előzmény: #302095

Husztinak az a baja, hogy az egója rendkívüli mértékben meghaladja a tudását.

Remélem Csányiék rendet raknak a fociban,ami a világ minden táján üzlet, kivéve nálunk. Illetve nálunk is az, csak egy bizonyos szűk csoportnak.

Persze most nem tetszik ezeknek és játékosaiknak, hogy nem lehet úgy a válogatottba kerülni, hogy az ügynök sokat fizet a megfelelő helyekre...

Majd ha bekerül a csapatába és ott rendszeresn játszik és az egoja is a helyére kerül, akkor majd bekerülhet.

Dzsudzsák, vagy Hajnal (aki szintén nem került be a Dortmundba, meg most már sérült is), vagy akár Gera sokkal jobb játékosok azon a poszton, amit Huszti játszana.

#302095 Sumér harcos Előzmény: #302094

Husztinak burkoltan azzal van gondja,hogy Viktor és Csányi mondják meg.....ki is játszhat......csak fosott kimondani.....

"Mezey György napokig ne…

#302094 Sumér harcos

"Mezey György napokig nem szólalt meg Huszti Szabolcs nagy vihart kavart közleményének ügyében, pedig a középpályás többek között az ő személyét is megnevezte a válogatottság lemondását magyarázó indokai között.

A Sport TV riportere a Videoton Szolnok elleni mérkőzése előtt kérdezte erről Mezeyt, aki, mint mondta, éretetlenül áll a történtek előtt: "Annak idején én igen komoly tudású játékosokkal dolgoztam együtt a válogatottnál, és ők nem így viselkedtek. Annak is örültek, ha jöhettek öt percre, vagy vihették a labdákat az edzésen. Nekem egy kicsit furcsa ez az egész. A magyar futball érdeke, hogy jól játsszunk a finnek és San Marino ellen, ne pedig kommünikéket gyártsunk" - nyilatkozta az edző a Szolnok 3-1-es legyőzését megelőzően.

"Azt is elmondtam Egervári Sándornak, hogy érdekesnek találom Mezey György szerepét" - írta csütörötöki nyílt levelében Huszti. "Amikor hazaértünk Stockholmból, gratulált a Vidi-játékosoknak, majd meglátta Czvitkovics Pétert, tőle azzal búcsúzott: 'Magának majd a keddi meccs után.' Aztán Peti valamiért kezdőként kapott helyet a gárdában, úgy, hogy az azt megelőző két meccsen még a keretbe se került." Huszti azt is kijelentette, nem fog a Videotonba igazolni azért, hogy sztenderd válogatott lehessen."

#301802 Zotya32 Előzmény: #301792

Jimmy kb 1 percig volt a pályán.... biztonságiak itthon kicsit lassan reagálnak... :)

UTE FRADI....ez ám a bal…

#301792 Sumér harcos

UTE FRADI....ez ám a balhé.....

megkéseltek egy 17 éves fiut......

6:0.........

Jimmy Jump is itt volt.............

8szor megszakitva....kerités lebontva.........

Herceg... inkább nem kér…

#301783 Csokigyáros

Herceg... inkább nem kérdezem meg, kint voltál-e a meccsen....

mármint az ute-fradin...

Re: jegyek az Európa-Liga csoportkörre

#301743 holnor Előzmény: #301549

nm hinném, h változtatnának az UEFA határozatán. (csak nm.)

#

válogatottnál micsoda balhé van. most pont Hajnal nyilatkozik nso-n. légiósok vs hazai csapatban játszók?

Re: gyász

#301716 Zotya32 Előzmény: #301662

mi lesz még? pontosabban mi nem volt még a fociban? :)))

áhhh, ez már vicc.... csóri kapus :))